Mad Clip: Ακούστε το πρώτο τραγούδι της αδερφής του (ΒΙΝΤΕΟ)
Το τραγούδι της Άσπας, η οποία είναι αδερφή του Mad Clip, κυκλοφόρησε στο Youtube μέσα από το κανάλι της Golden Records.

«Δε με νοιάζει πια που γυρνάς, και τα βράδια αν μια άλλη φιλάς. Δε με νοιάζει πως τα περνάς, δεν αντέχω άλλο να με πονάς», έλεγε σε ένα βίντεο μόλις 17 δευτερολέπτων που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok η Άσπα, η οποία είναι αδερφή του Mad Clip.

To συγκεκριμένο βίντεο έγινε αμέσως viral στην πλατφόρμα, συγκεντρώνοντας σχεδόν 1.5 εκατομμύριο προβολές.

Κάπως έτσι η Άσπα υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Golden Records, η οποία ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI, όπως ακριβώς είχε κάνει πριν δύο μήνες και η φίλη της Αναστασία Δημητρά, και κυκλοφόρησε το πρώτο της single.

Το τραγούδι της Άσπας με τίτλο «Στάχτη» κυκλοφόρησε το απόγευμα της Τρίτης (29/3) στο Youtube μέσα από το κανάλι της Golden Records και έχει ξεπεράσει ήδη τις 200.000 προβολές.

Η νεαρή ερμηνεύτρια δεν είναι εντελώς άγνωστη στον χώρο της μουσικής, αφού πρόκειται για την αδερφή του τράπερ Mad Clip, o οποίος έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 μετά από τροχαίο που είχε στη Βουλιαγμένη.

Στο παρελθόν ο ίδιος την είχε συστήσει στους φαν του λέγοντας: «Πάμε να τα πάρουμε όλα με την αδερφή μου».

Το τραγούδι «Στάχτη» υπογράφει σε στίχους και μουσική ο Γιώργος Καλογεράκος, ο οποίος συνυπογράφει με την Daphne Lawrence και τις «Αμαρτίες» της Αναστασίας Δημητρά. Αξίζει να σημειωθεί πως η μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου για το πρώτο τραγούδι της Άσπας είναι άκρως θετική, ενώ έχει και τη στήριξη των θαυμαστών του αδερφού της.

Και η ίδια πάντως δεν τον ξεχνά αφού στο φινάλε του βίντεο κλιπ του κομματιού της, το οποίο σκηνοθετεί ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, κάνει μια αφιέρωση στον Mad Clip.

Ακούστε το πρώτο κομμάτι της Άσπας, αδερφής του Mad Clip:

Διαβάστε ακόμη:

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;