Jada Pinkett Smith: Η πρώτη αινιγματική ανάρτησή της μετά το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στα Όσκαρ
Η Jada Pinkett Smith έκανε την πρώτη της, λίγο αινιγματική ανάρτηση μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στη σκηνή των Όσκαρ.

Μετά το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Rock εξαιτίας ενός αδικαιολόγητου αστείου για τα μαλλιά της, Jada Pinkett Smith, στη σκηνή των Όσκαρ 2022, είχαμε και την πρώτη αντίδραση της γυναίκας του Smith μέσα από μία ανάρτησή της στα social media.

H Jada Pinkett Smith τάχθηκε υπέρ της «επούλωσης» στην πρώτη της δημόσια ανάρτηση στο Instagram, μετά γεγονότα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής στη σκηνή των βραβείων της Ακαδημίας. Στην ανάρτησή της, η ηθοποιός έγραψε:

«Αυτή είναι μία εποχή επούλωσης. Και είμαι εδώ γι’ αυτό»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Ενώ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο περιστατικό που κάνει τον γύρω του διαδικτύου και έχει γίνει η πιο πολυσυζητημένη στιγμή των φετινών βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής των βραβείων Όσκαρ, ο κωμικός Chris Rock σχολίασε το ξυρισμένο κεφάλι της Jada Pinkett Smith, γυναίκας του Will Smith, λέγοντας ότι η 50χρονη θα έπρεπε να παίξει στο σίκουελ του «G.I. Jane». Σε αυτή την ταινία, η Demi Moore είχε παίξει με ξυρισμένο κεφάλι. H σύζυγος του Will Smith πάσχει από αλωπεκία, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις της. Αμέσως μετά, ο Smith ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό.

Ενώ, τη Δευτέρα ο Smith ζήτησε συγγνώμη από τον Rock, την Ακαδημία κινηματογράφου, τους παραγωγούς της εκπομπής και τους τηλεθεατές, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και ότι είχε «αντιδράσει συναισθηματικά» σε ένα αστείο σχετικά με την κατάσταση υγείας της συζύγου του.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1