Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik μαζί για φαγητό - Τα πλάνα που έδειξε το «Πρωινό»
Το «Πρωινό» εντόπισε σε δείπνο στα βόρεια προάστια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik βγήκαν μαζί για φαγητό στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» και πλάνα που έδωσαν στη δημοσιότητα. Στα πλάνα βλέπουμε να είναι μαζί τους ήταν και η μητέρα του γνωστού μοντέλου, όπως και η Έλενα Χριστοπούλου.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, βλέπουμε τον τράπερ και το γνωστό μοντέλο να δειπνούν σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Όπως είπε ο Γρηγόρης Μπάκας, πήγαν στο εστιατόριο μετά τις πέντε και μισή το απόγευμα και έφυγαν πριν από τις 10 το βράδυ. Ο δημοσιογράφος διευκρίνισε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δεν είναι ζευγάρι, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις.

Στην έξοδό τους από το εστιατόριο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik εντοπίστηκαν από τον Ισίδωρο Φίκαρη και έκαναν μερικές δηλώσεις στην κάμερα. Το μοντέλο απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για τον Snik, το GNTM, αλλά και τη Βίκυ Καγιά. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ας γράφουν αύριο ότι θέλουν. Μόλις γύρισα, ας χαρώ λίγο τη μανούλα μου. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον οποιοδήποτε και αυτό έχει σημασία μεγάλη»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;