Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση στα σχόλια που δέχθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις διακοπές στη Χαβάη
Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε στα σχόλια κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τις διακοπές της στη Χαβάη και αποκάλυψε αν θα ήθελε να τη δει ξανά στο GNTM.

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και το αν θα ήθελε να τη δει ξανά στο GNTM. Μάλιστα, η γνωστή μάνατζερ έδωσε μία σκληρή απάντηση σε όσους σχολίασαν τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το γνωστό μοντέλο με τους followers του από τη Χαβάη.

Όπως είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου:

«Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τους ανθρώπους του GNTM για την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα έχει συμβόλαιο με τον Alpha και προηγείται πάντα ο Alpha. Το Style me Up τελείωσε, έκλεισε τον κύκλο του, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία και προχωράμε. Του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά κάτι θα γίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να δω την Ηλιάνα ξανά στο GNTM»

Στα διάφορα σχόλια που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στις Καραϊβική και μοιράζεται συχνά σχετικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram, η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε τη δική της απάντηση. Συγκεκριμένα, είπε:

«Πιστεύεις ότι όσοι είναι στην Αθήνα και ανεβάζουν από εδώ, έχουν βοηθήσει κάπου στον πόλεμο;»

Τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά. Για αυτό δήλωσε:

«Οι σχέσεις μας με τη Βίκυ Καγιά είναι μια χαρά. Να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;