Αγγελική Νικολούλη - Θάνατος παιδιών Πάτρα: «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα»
Σε συνέντευξή της η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα και πέρασε σε μερικές αποκαλύψεις.

Για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα και τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών μίλησε σε συνέντευξή της η Αγγελική Νικολούλη. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε και μερικές αποκαλύψεις.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στην Real Life για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και αποκάλυψε πως «υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις». Ενώ, εξέφρασε και τη φιλοδοξία της πως σύντομα θα υπάρξει ένα τέλος στην υπόθεση.

Η γνωστή δημοσιογράφος λέει στη συνέντευξή της:

«Θέλω να κάνω αθόρυβα τη δουλειά μου και να περνώ απαρατήρητη. Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση.

Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο»

Η κ. Νικολούλη υποστηρίζει πως ερευνά προσεκτικά χωρίς να ακούει τις σειρήνες, γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει την ανατροπή. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη φράση που είχε ακουστεί στην προηγούμενη εκπομπή της ότι «ένα νεκρό παιδί μπορεί να έχει φωνή από τον τάφο του» και επιμένει:

«Ένα από τα νεκρά παιδιά «φώναζε» από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει»

Σε ερώτηση για το αν έχει ζήσει κάτι ανάλογο όλα αυτά τα χρόνια, η απάντηση ήταν θετική. Όμως, διευκρίνισε πως δεν ήταν σε αυτήν την μορφή. Όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη μεταξύ άλλων:

«Τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους σε τρία χρόνια; Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά κι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου μετά το χαμό και του τρίτου παιδιού. Πολλοί ρίχνουν την ευθύνη στο περιβάλλον της οικογένειας, στους συγγενείς και στους φίλους, που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τη συχνότητα των θανάτων και να βοηθήσουν.»

Σε ερώτηση για τις άβολες στιγμές που έχει βιώσει στην εκπομπή και την κάνουν να αντιδρά, απαντά:

«Εκτός από ρεπόρτερ, είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και μητέρα. Όταν με πνίγει το άδικο, αντιδρώ» 

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;