Μαρία Κανελλοπούλου για Γιώργο Κιμούλη: «Είναι φίλος μου - Σιγά μην ποινικοποιηθεί και η φιλία τώρα»
Η Μαρία Κανελλοπούλου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Στούντιο 4».

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της Τασίας στο «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε σήμερα Δευτέρα (28/3) καλεσμένη στο «Στούντιο 4», όπου αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και όχι μόνο.

Αναφερόμενη στον ίδιο της τον εαυτό η Μαρία Κανελλοπούλου «ερωτοφοβική» και με πολύ χιούμορ παραδέχθηκε:

«Φοβάμαι πάρα πολύ. Είμαι καταθλιπτική, γκρινιάρα… Είναι πάρα πολλά! Τα λέω χαριτωμένα και αυτό με σώζει […] Κάποτε ένας νεαρός θεατρικός επιχειρηματίας με ρώτησε αν έχω κάποιο ελάττωμα να ξέρει από πού θα του έρθει. Του είπα πως όσοι δεν με αγαπάνε με λένε γκρινιάρα, όσοι με αγαπάνε λένε ότι είμαι παραπονιάρα. Το ‘φτιαξα λίγο”.

Επιπλέον, μίλησε για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως δεν έχει δημιουργήσει περιουσία.

«Δεν είχα ποτέ μια πέτρα δική μου. Δεν πρόλαβαν οι δικοί μου… […] Ο κόσμος νομίζει πολλές φορές πως επειδή βγαίνεις στην τηλεόραση ότι είσαι κάτι σημαντικό. Προσπαθούσα 15 χρόνια να εξηγήσω στους μαθητές μου πως στην τηλεόραση βγαίνουν οι πάντες. Λωποδύτες, εγκληματίες, οι πάντες! Και υπάρχουν πολλές δουλειές πολύ πιο σημαντικές από τη δική μας. Οι ερευνητές που τρώνε τη ζωή τους στα εργαστήρια ψάχνοντας αρρώστιες, φάρμακα κλπ είναι πολύ πιο σημαντικοί από μένα που παίζω στο “Καφέ της Χαράς”. Και με κοιτούσαν τα παιδάκια… Και τους εξηγούσα πως είμαι “ένα φτωχό κορίτσι από τα Καλάβρυτα”. Αυτή είναι η περιουσία μου”.

Επιπλέον, η ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά τη δική της θέση σχετικά με το θέμα και τις κατηγορίες εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη.

«Γράφουν “Η Μαρία Κανελλοπούλου είναι φίλη του Γιώργου Κιμούλη”. Σιγά το μυστικό! Εννοείται! Συμμαθητές στη σχολή ήμασταν με τον Γιώργο. Δηλαδή τι πρέπει; Να πλαστογραφήσω τη ζωή μου; Είναι φίλος μου, δεν έχω δουλέψει μαζί του, δεν έχω δει την κακή του πλευρά. Σιγά μην ποινικοποιηθεί και η φιλία τώρα.

Αν κατηγορούταν για ένα ποινικό αδίκημα, θα είχα έναν τρομακτικό πόνο μέσα μου ότι «πώς εγώ δεν είχα καταλάβει αυτή την πλευρά του». Αλλά εντάξει… Αν κάτσω να μιλήσω για τις κακές συμπεριφορές στο θέατρο, για τις κακοποιητικές και στη δουλειά…

Δεν τον δικαιολογώ τον Γιώργο καθόλου, αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία που τη μία μέρα θα του μιλάω και την άλλη μέρα θα βγω να τον καταγγείλω. Γιατί έχουν γίνει και τέτοια πράγματα. Του τα έχω “χώσει” εκατομμύρια φορές και για άλλες συμπεριφορές πολύ, αλλά ρίχνοντάς τα όλα στο μπλέντερ του κακοποιητικού γίνεται ένα πράγμα και το «άι σιχτίρ» που σού είπε ο άλλος με τον βιασμό και με τον παιδοβιασμό. Μην τα κάνουμε όλα ένα», ανέφερε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;