Σάσα Μπάστα: Σοκάρει η αποκάλυψη της - «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, όταν ήθελαν λεφτά»
Η Σάσα Μπάστα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Σάσα Μπάστα, αποχώρησε από την «Φάρμα» λίγο πριν την τελική πεντάδα. Έτσι, η Σάσα Μπάστα ήταν καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό», όπου μίλησε ανοιχτά για τη συμμετοχή της στην «Φάρμα» και σόκαρε με μία αποκάλυψή της για τον θάνατο του πατέρα της.

Αρχικά, η Σάσα Μπάστα αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της λέγοντας:

«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος. Δεν το έμαθε ποτέ. Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά».

Μάλιστα, η ίδια είπε για το συγκεκριμένο περιστατικό χαρακτηριστικά:

«Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω οκ θα θέλουν πάλι λεφτά. Μού έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας».

Επιπλέον, η Σάσα Μπάστα αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην «Φάρμα» και το γεγονός πως έχασε 12 κιλά μέσα στο παιχνίδι, αφού έπαθε διάτρηση στομάχου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_)

«Είναι πράγματα που δεν τα έχουμε πει. Φοβηθήκαμε. Εκείνο το πρωί, παραπονιόμουν ότι πονάω, πονάω, πονάω… Έπινα πολύ δυνατή αντιβίωση για το δόντι μου και μετά από μέρες και επειδή το φαγητό δεν ήταν τόσο δυνατό, πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν άντεξα. Λιποθύμησα. Στη Φάρμα για να πάρουμε ένα χάπι, έπρεπε να το συζητήσουμε με τους γιατρούς γιατί ήταν πολύ υπερπροστατευτικοί», ανέφερε η Σάσα Μπάστα.

«Όταν πήγα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να ακουμπήσω ούτε την κοιλιά μου. Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκατσα άλλες δύο ημέρες χωρίς να φάω. Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να φάω λαχανικά και μετά το πέρασα έτσι, με διατροφή. Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται το ιδιαίτερο φαγητό», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον αδερφό της και την δύσκολη περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν σε ΜΕΘ.

«Ήταν στην ΜΕΘ και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε να ξέρετε πως ο αδελφός σας έχει «φύγει». Ο αδελφός μου ήταν 35 χρονών. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστώ μέχρι να φτάσω από το σπίτι στο νοσοκομείο. Τον έσωσαν οι γιατροί αλλά ήταν ένα θαύμα», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1