Δόμνα Κουντούρη: Όσα είπε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη νοσηλεία της σε ψυχιατρείο
Η Δόμνα Κουντούρη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την διπολική διαταραχή και το Fame Story.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Δόμνα Κουντούρη, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη νοσηλεία της στο ψυχιατρείο.

Αρχικά, μιλώντας για τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές της από το Fame Story όπου έγινε ευρέως γνωστή είπε:

«Από το Fame Story έχω κρατήσει επαφές με τον Αντώνη Γούναρη, που συνεργαζόμαστε. Είναι ο από μηχανής Θεός μου. Με τον Γιώργο Λιανό έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια. Είχαμε κρατήσει επαφή για κάποιο διάστημα μετά το παιχνίδι, αλλά πλέον έχουμε χαθεί».

Έπειτα, η Δόμνα Κουντούρη πρόσθεσε στα λεγόμενά της τα εξής αναφερόμενη περισσότερο στην ψυχική της ασθένεια, ως εξής:

«Δεν νομίζω ότι μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος όταν περνάς μια δυσκολία στη ζωή σου. Δεν έχω χάσει κάποιο κομμάτι μου, ούτε έχω αλλάξει σαν άνθρωπος τραγικά. Μέσα από αυτά που έχω περάσει όμως, σίγουρα έμαθα κάποια πράγματα. Στην υγεία μου είμαι μια χαρά. Οι διπολικοί, όταν παίρνουν αγωγή είναι μια χαρά, όταν δεν παίρνουν αγωγή υπάρχουν προβλήματα, νοσοκομεία, τρεξίματα…

Έχω μιλήσει εκτενώς γι’ αυτό το θέμα. Το έχω κάνει για δύο λόγους: Πρώτον, για να αφυπνίσω τον κόσμο σχετικά με αυτό, γιατί υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που έχει αυτό το πρόβλημα και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει, και σε δεύτερο επίπεδο, για να εξηγηθώ και εγώ γιατί πολλοί με ρωτούσαν πού χάθηκα.

Το τραγούδι και η επαφή με τον κόσμο μου έλειψαν πάρα πολύ. Αναγκάστηκα να αλλάξω δουλειά και επάγγελμα τα τελευταία δύο χρόνια με την κρίση και τον κορωνοϊό. Αναγκάστηκα να εργαστώ ως διανομέας με μηχανάκι. Έχει τύχει να με αναγνωρίσουν πελάτες».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;