25η Μαρτίου 2022: Τι καιρό θα κάνει - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία
Πώς αναμένεται να είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου;

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, που φαίνεται να συνεχίζει μέσα στην εβδομάδα. Στο τέλος, της εβδομάδας, όμως, είναι και η 25η Μαρτίου. Η Εθνική Εορτή είναι μία καλή ευκαιρία για χαλάρωση, βόλτα και εκδρομές. Θα μας το επιτρέψει, όμως, ο καιρός;

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά και ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, κάνουν λόγο για βελτίωση του καιρού μέσα στις επόμενες ημέρες. Ενώ, και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδα.

25η Μαρτίου: Τι καιρό θα κάνει

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο γνωστός μετεωρολόγος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφέρει πως το κρύο θα διατηρηθεί έως και τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας, δηλαδή την ερχόμενη Πέμπτη 24 Μαρτίου και Παρασκευή, 25η Μαρτίου ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και το θερμόμετρο θα ανέβει αισθητά. Συγκεκριμένα, στα ηπειρωτικά πεδινά το θερμόμετρο θα δείξει έως και 22 βαθμούς Κελσίου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Όπως είχα αναφέρει και από την προηγούμενη εβδομάδα αν και το κρύο θα διατηρηθεί και τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, από την Πέμπτη και κυρίως την 25η Μαρτίου ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητότατη άνοδο και στα ηπειρωτικά πεδινά το μεσημέρι θα αγγίξει και τους 20 με 22 βαθμούς με εξασθενημένους γενικά τους ανέμους. Νέα αλλαγή του καιρού αναμένεται να προκύψει κατά πάσα πιθανότητα, από την Κυριακή 27 Μαρτίου στη δυτική Ελλάδα με νοτιάδες και κάποιες βροχές, που θα δούμε τις επόμενες ημέρες πόσο αξιόλογες θα είναι»

Η πρόγνωση του καιρού για την 25η Μαρτίου από την ΕΜΥ

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια θαλάσσια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1