Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μού έλεγαν πού πας με τέτοια μύτη»
Η Μαρία Διακοπαναγιώτου για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της, το #MeToo, την καραντίνα και τα παιδικά της χρόνια.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Διακοπαναγιώτου παραχώρησε σήμερα Πέμπτη (17/3) μια αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την εργασιακή βία που έχει υποστεί και τα άσχημα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για την εμφάνισή της.

«Έχω βιώσει εργασιακή βία κυρίως από γυναίκα, επειδή γέλαγε ο κόσμος μαζί μου και δεν της άρεσε. Θαυμάζω πολύ τα κορίτσια που βγήκαν και μίλησαν για το #Metoo», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Διακοπαναγιώτου.


Έπειτα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο βίωσε η ίδια την καραντίνα, αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

«Έχω γεννηθεί με αγχώδη διαταραχή όχι με νευρά. Την “άκουσα” πολύ στην καραντίνα, πήγα στον ψυχίατρο. Δεν κοιμόμουν, φοβόμουν να βγω από το σπίτι μην πάθει κάτι το σκυλί μου. Ήταν δύσκολα που μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Όταν ήμουν μικρή δε χαιρόμουν που είναι νέα, γιατί την κοίταγαν όλοι. Με τον μπαμπά μου δεν έχω πολλές σχέσεις. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, έχει κάνει τη δική του οικογένεια».

Τέλος, αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί λόγω της εμφάνισής της η Μαρία Διακοπαναγιώτου είπε:

«Έχω δεχθεί πάρα πολλά αρνητικά σχόλια και ειδικά τότε με τη διαφήμιση. Μου έλεγαν “πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη;”».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;