Ουκρανία: Βομβάρδισαν τον πύργο τηλεπικοινωνιών-τηλεόρασης του Κιέβου
Ουκρανία: Πέντε νεκροί και τραυματίες από το χτύπημα του 385 μέτρων πύργου τηλεπικοινωνιών-τηλεόρασης του Κιέβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Kyiv Independent οι Ρώσοι χτύπησαν πύργο τηλεπικοινωνιών-τηλεόρασης της πόλης, ενώ  σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ουκρανικά τηλεοπτικά κανάλια λίγο μετά τις εκρήξεις σταμάτησαν να εκπέμπουν.

Ο σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, Anton Gerashchenko, δήλωσε ότι εχθρικά στρατεύματα επιτέθηκαν στον τηλεοπτικό πύργο του Κιέβου.

«Οι Ναζί του Πούτιν μόλις χτύπησαν τον τηλεοπτικό πύργο του Κιέβου», έγραψε ο Gerashchenko στο κανάλι του στο Telegram.

Παρ’ όλα αυτά η Μόσχα είχε προειδοποιήσει τους κατοίκους που ζουν κοντά σε πύργους επικοινωνιών και κοντά στο αρχηγείο στο κέντρο του Κιέβου να εκκενώσουν τα σπίτια τους για τη δική τους ασφάλεια.

Μάλιστα, με νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε, νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας τονίζει ότι οι ρωσικές δυνάμεις ετοιμάζονται να εξαπολύσουν «πλήγματα υψηλής ακρίβειας» κατά της «Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) και του 72ου Κέντρου Πληροφοριών και Ψυχολογικών Επιχειρήσεων (PSO)» στο Κίεβο.

«Προτρέπουμε τους Ουκρανούς πολίτες που εμπλέκονται από Ουκρανούς εθνικιστές σε προκλήσεις κατά της Ρωσίας, καθώς και τους κατοίκους του Κιέβου που ζουν κοντά σε σταθμούς αναμετάδοσης, να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλα πέντε τραυματίστηκαν μετά την επίθεση των ρωσικών δυνάμεων στον πύργο τηλεπικοινωνιών-τηλεόρασης στο Κίεβο. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει αποκατασταθεί η εκπομπή σήματος στα τηλεοπτικά κανάλια της Ουκρανίας που οποία νωρίτερα διακόπηκε λόγω των βομβαρδισμών που υπέστη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;