Ιρίνα Σάικ: Η ρωσίδα καλλονή στο πλευρό της Ουκρανίας - «Είναι καταστροφικό αυτό που συμβαίνει»
Ιρίνα Σάικ: Το μοντέλο από τη Ρωσία παρακινεί τους followers της να κάνουν δωρεές για να στηρίξουν τις ανάγκες του ουκρανικού λαού.

Την ευαισθητοποίησή της για τα θύματα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και την εναντίωσή της στον πόλεμο εξέφρασε η Ιρίνα Σάικ. Η καλλονή από τη Ρωσία, όχι μόνο δεν στηρίζει την επίθεση της χώρας της, αλλά δεν κρατά ούτε ίσες αποστάσεις, ανάμεσα σε θύτες και θύματα.

Το τοπ μόντελ ρωσικής καταγωγής πόσταρε στο Instagram της το σήμα της ειρήνης, ενώ καλεί τους followers της να κάνουν δωρεές στον Ερυθρό Σταυρό για να βοηθήσουν τον ουκρανικό λαό που δέχεται βομβαρδισμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk)

Στα Instagram Stories της μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες μικρών παιδιών στα καταφύγια τις οποίες συνοδεύει με σχόλια «Πώς μπορούμε να κοιμόμαστε, να δουλεύουμε και να λειτουργούμε όταν συμβαίνει αυτό δίπλα μας;»

Γεννημένη στις 6 Ιανουαρίου του 1986 η Ιρίνα Σάικ, εγγονή της Γκαλίνα (Galina Shaykhlislamova), ηρωίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εργαζόταν στις μυστικές υπηρεσίες για τον Κόκκινο Στρατό, στα 14 της χρόνια έχασε τον πατέρα της ξαφνικά από πνευμονία και θυμάται την μητέρα της, καθηγήτρια πιάνου, να στέκεται στην ουρά για ένα μπουκάλι γάλα. Κάπως έτσι απέκτησε ισχυρά γυναικεία πρότυπα γι αυτό και όταν ήταν έγκυος στην κόρη της, δούλεψε μέχρι επτάμισι μηνών.

Το ξεκίνημά της έγινε σε μια απομακρυσμένη πόλη στη σκιά των Ουραλικών Ορέων της Ρωσίας, στο Τσελιάμπινσκ. Η Ιρίνα Σάικ στέφθηκε μις Τσελιάμπινσκ το 2004, μια νίκη που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγενέστερη μετακόμισή της στο Παρίσι για να ακολουθήσει την καριέρα του μοντέλου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;