ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο «Βιοηθικά και Επικοινωνιακά Ζητήματα της Ασθένειας και του Θανάτου»
ΕΚΠΑ: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο σεμινάριο.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου επιμόρφωσης και κατάρτισης σε ζητήματα που σχετίζονται με την ασθένεια, τον θάνατο και την αναπηρία, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε επίπεδο πρακτικών δεξιοτήτων, σε όσους παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής περίθαλψης, ανακουφιστικής φροντίδας κ.ο.κ. ή ακόμα σε όσους φροντίζουν πρόσωπα που βρίσκονται αντιμέτωπα με κάποια ασθένεια, τον θάνατο ή την αναπηρία. Κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί μέσα από την μεθοδολογική ανάλυση των ιδεών και των εννοιών της ζωής, της ασθένειας και του θανάτου, των διαφόρων πολιτικών, καθώς και των τρόπων παρέμβασης των ιατρικών και βιο-ιατρικών επιστημών. Συγχρόνως, αναπτύσσονται θέματα που περιλαμβάνουν τόσο τις θεωρητικές προσεγγίσεις στις οποίες στηρίζονται οι δεξιότητες επικοινωνίας, υποστήριξης και διαχείρισης αντίστοιχων περιπτώσεων όσο και τις ανάλογες σύγχρονες πρακτικές εφαρμογές μέσα από συγκεκριμένες μελέτες περίπτωσης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας και της ψυχοκοινωνικής στήριξης,
  • κοινωνικούς λειτουργούς,
  • νοσηλευτές-νοσηλεύτριες,
  • εκπαιδευτικούς,
  • αποφοίτους Ανώτατων Ιδρυμάτων που ασχολούνται με παρεμφερή ζητήματα και ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν ένα πρακτικό πρόγραμμα εξάσκησης στις
  • επικοινωνιακές και συμβουλευτικές δεξιότητες,
  • απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με συναφή στο αντικείμενο εργασιακή εμπειρία.

Συγγραφέας και εκπαιδευτής του Προγράμματος είναι ο Ευστάθιος Βέλτσος, διδάκτωρ Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Επιστημών και της Τεχνολογίας (ΕΚΠΑ/ΕΜΠ). Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Επιστημών και της Τεχνολογίας (ΕΚΠΑ/ΕΜΠ). Έχει διδάξει Φιλοσοφία, Φιλοσοφία των Επιστημών και Βιοιατρικών Επιστημών και Ιστορία των Ιδεών επί 11 χρόνια, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα.

  • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
    16/5/2022
  • ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
    23/5/2022
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
    3 Μήνες (60 ώρες)

Κόστος Προγράμματος: Εκπτώσεις που ξεπερνούν το 35% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων. Δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Προεγγραφή με 80€ για αιτήσεις έως 28/03/2022 και 10% έκπτωση σε όλους λόγω early entry.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία από την πανδημία του Κορονοϊού Covid-19, ενημερώνουμε όλους τους συμπολίτες μας εργαζομένους (αυτοαπασχολούμενους ή μη) που η εργασία τους πλήττεται αυτό το διάστημα, ότι θα έχουν διευκολύνσεις και παρατάσεις ως προς την πληρωμή των διδάκτρων τους σε συνεννόηση με τη Γραμματεία. Αυτό σημαίνει στην πράξη, οτι πέραν του ποσού της εγγραφής σας το υπολειπόμενο ποσό των διδάκτρων, για το διάστημα που εκτιμά ο ΠΟΥ ότι θα διαρκέσει αυτή η περίοδος, δύναται να καταβληθεί σε μηνιαίες δόσεις που σας εξυπηρετούν μέχρι τη λήξη του Προγράμματός σας.

Παράλληλα, ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Ειδική έκπτωση 20% εφαρμόζεται για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία Covid -19 σε συμπολίτες μας που η εργασία τους αποδεδειγμένα πλήττεται λόγω της πανδημίας. Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως διαμορφώνονται τα δίδακτρα για κάθε ομάδα που δικαιούται έκπτωση.

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 72ο κύκλο σπουδών από 15/2/2022 μέχρι και 28/3/2022 ισχύει έκπτωση 10% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 80 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η αποπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;