Παππούς MadClip: «Τα λεφτά φαγωθήκανε, η Αρετή έκανε κουμάντο»
Οι δηλώσεις του παππού του MadClip για την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου του τράπερ - Ξεσπά ξανά κατά της Αρετής

Σήμερα Τρίτη (15/2) έγινε γνωστό πως ο τελευταίος δίσκος του MadClip με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Με αφορμή αυτό το νέο ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις, ενώ ξέσπασε για ακόμη μία φορά ενάντια στην πρώην σύντροφο του εγγονού του, Αρετή, την οποία συνεχίζει να κατηγορεί.


Συγκεκριμένα, ο παππούς του MadClip μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» ανέφερε ότι κάποια δικαιώματα από τα καινούργια τραγούδια του θα πάνε στην οικογένειά του.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η μάνα του έχει κάποιο δικηγόρο και λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα από τα καινούρια τραγούδια. Τα παλιά δεν ήταν πουθενά. Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί από όλο αυτό. Τα λεφτά του φαγωθήκανε, η Αρετή έκανε κουμάντο. Ρώτησα τη μάνα του αν της έδωσε η Αρετή λεφτά και είπε όχι», δήλωσε ο παππούς του Madclip.

Στη συνέχεια, ο κύριος Παναγιώτης Αναστασόπουλος εξήγησε πως σύντομα θα έρθει ο manager του MadClip από τις Η.Π.Α., με σκοπό να βρεθεί λύση για το τι μέλλει γενέσθαι με τραγούδια και τα δικαιώματά τους.

«Στις 17 του μηνός έρχεται ο μάνατζερ αυτός από την Αμερική και μού είπαν ότι θα με φωνάξουν κι εμένα. Είναι μάνα και κόρη ας πούμε τώρα. Ό,τι δικαιώματα είναι, ας τα πάρουνε. Τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι ό,τι πάρει. Καταλάβατε; Εγώ αυτό που θέλω είναι να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου- κι εγώ κι η γυναίκα μου. Πλην αυτό το τραγούδι που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;