Κατερίνα Καινούργιου για Σάκη Ρουβά: «Θλίψη, απογοήτευση»
Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τη θλίψη της για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».

Για όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σάββατο, μίλησε και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν από τον γνωστό τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η Κατερία Καινούργιου δήλωσε μέσα από την εκπομπή της:

«Θλίψη, απογοήτευση… Είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών και δεν μπορώ να πιστέψω ότι εξισώνει τους ναρκομανείς με τους παιδεραστές και στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή πάει να στηρίξει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μου είναι αδιανόητο, όλα τα επιχειρήματα ήταν λάθος. Για έναν άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στην κορυφή και υποτίθεται επηρεάζει μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου, να βγαίνει να κάνει τέτοιες δηλώσεις, στην παρούσα φάση νομίζω είναι καταστροφικό για την καριέρα του και για τον ίδιο.»

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και χρησιμοποίησε ακόμα πιο σκληρή γλώσσα για τα όσα ειπώθηκαν από τον γνωστό τραγουδιστή:

«Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Είναι ασύστολο πλυντήριο του Λιγνάδη. Μιλάμε για την ιερή αγελάδα των ΜΜΕ και των συμφερόντων, αυτός είναι ο Σάκης.»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;