Σπύρος Μπιμπίλας: Ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για Λιγνάδη - Η ανάρτησή του στο Facebook
Την έντονη ενόχλησή του για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από μία ανάρτησή του στο Facebook.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στα social media, όσο και ανθρώπους του καλλιτεχνικού κόσμου. Ένας από αυτούς που εξέφρασαν την ενόχλησή τους με όσα δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ εξέφρασε την ενόχλησή του με τα όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς μέσα από μία απάντηση που έδωσε σε χρήστη του Facebook, ο οποίος έκανε λόγο για ανθρωποφαγία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Μπιμπίλας έγραψε:

«Πρέπει πριν μιλήσει να σκέπτεται. Μην δικαιολογείς την αστοχία.»

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΕΗ προχώρησε σε ξεχωριστή ανάρτηση στην οποία δηλώνει ενοχλημένος με τις δηλώσεις του δημοφιλούς τραγουδιστή. Στην ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελλόντων; ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη;

Τι παιχνίδι παίζεται;»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;