Κάτια Ταραμπάνκο - Survivor 5: Η συμφωνία με την παραγωγή για μισθό, ρήτρες και αποχώρηση
Κάτια Ταραμπάνκο: Το ποσό που θα παίρνει κάθε εβδομάδα, οι ρήτρες και όλες οι σχετικές περιπτώσεις αποχώρησης. [ΒΙΝΤΕΟ]

Η στιγμή για τη μεγάλη άφιξη του Survivor 5 έφτασε, καθώς το Σάββατο (12/2) η Κάτια Ταραμπάνκο θα μπει εκ νέου στο reality επιβίωσης από το οποίο αποχώρησε πέρυσι λόγω προβλήματος υγείας.

Όσον αφορά τα χρήματα που θα παίρνει για κάθε εβδομάδα παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, έχουν ακουστεί πολλά, όμως στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» επιβεβαιώθηκε πως θα είναι στα 10.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα όμως, το deal που έκανε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό το κομμάτι. Βλέπετε, το γνωστό μοντέλο ήταν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του περσινού Survivor, καθώς κάποιοι τη θεωρούσαν ακόμα και φαβορί για την πρώτη θέση.

Με δεδομένο ότι όλοι ήξεραν πως η παρουσία της και μόνο θα ανέβαζε τα νούμερα τηλεθέασης, είχε κατά κάποιο τρόπο το αβαντάζ στις διαπραγματεύσεις.

Έτσι, όπως λέγεται, η συμφωνία έχει αρκετά ευνοϊκούς όρους για την Κάτια Ταραμπάνκο.

Αναλυτικά οι όροι, όπως προβλήθηκαν στο «Πρωινό»:

  • Ρήτρα αποχώρησης: Σε αντίθεση με τους άλλους παίκτες που αν έφευγαν, θα πλήρωναν κάποιο πρόστιμο, για την Κάτια Ταραμπάνκο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
  • Οικειοθελής αποχώρηση: Αν αποφασίσει να φύγει η ίδια από το Survivor, τότε απλά δεν θα λάβει τα χρήματα της. Δεν ξεκαθαρίστηκε αν είναι για εκείνη την εβδομάδα ή για την συνολική της παρουσία.
  • Αποχώρηση με εντολή γιατρού: Σε μία τέτοια περίπτωση, το γνωστό μοντέλο θα λάβει το σύνολο του μηνιαίου μισθού που θα τρέχει.
  • Μελλοντική συνεργασία: Οι δύο πλευρές θα μπορούν να συνεργαστούν στο μέλλον και σε άλλες παραγωγές.
Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1