Νίκος Ψαρράς για «Άγριες Μέλισσες»: «Είναι σα να ξαναγύρισα στο χωριό μου»
Νίκος Ψαρράς: Τι δήλωσε ο ηθοποιός για την επιστροφή του στις «Άγριες Μέλισσες» και την «Αγάπη Παράνομη».

Σήμερα Τετάρτη (9/2) βρέθηκε καλεσμένος στην «Ελένη» ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Ψαρράς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική κι επαγγελματική του πορεία, την επιστροφή του στις «Άγριες Μέλισσες» που διανύουν την τρίτη σεζόν, αλλά και την επιτυχία που σημείωσε η «Αγάπη Παράνομη» στην ΕΡΤ1.

Αναφερόμενος στη σειρά της ΕΡΤ1 ο Νίκος Ψαρράς είπε:

«Εισπράξαμε απίστευτη αγάπη από το κοινό. Είμαι 28 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Κι αν έχω κάνει παραστάσεις και σήριαλ. Τέτοια αγάπη από τον κόσμο δεν έχω εισπράξει ποτέ».

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά αλλά και τη συνεργασία του με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη. Αναλύοντας την υπόθεση του διηγήματος που μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη, ο Νίκος Ψαρράς θέλησε μεταξύ άλλων να τονίσει:

«Η βία είναι διαχρονική κι είναι πολύ λυπηρό […] Το ότι ο κόσμος έχει αρχίσει πια και μιλά είναι μεγάλο εύσημο και μεγάλο κατόρθωμα. Δεν μπορεί να υπάρχει βία πουθενά και να είσαι αποδοτικός. Ούτε στις σχέσεις, ούτε στο σπίτι σου, ούτε στη δουλειά σου. Υπάρχει αλλά ο κόσμος πια βγαίνει και μιλά κι αυτό είναι ευχής έργον».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στις «Άγριες Μέλισσες], αφού ο Σταμάτης τον οποίο υποδύεται επιστρέφει στο Διαφάνι και είναι έτοιμος να δημιουργήσει καινούργιες ιστορίες και ανατροπές.

«Πολύ χάρηκα. Είναι σαν να ξαναγύρισα στο χωριό μου. Έτσι αισθάνομαι. Πολύ χάρηκα γιατί οι περισσότεροι είναι φίλοι χρόνων και γιατί όλα τα παιδιά εκεί έχουν δημιουργήσει μια ωραία παρέα», ανέφερε για την επιστροφή του στην επιτυχημένη σειρά ο Νίκος Ψαρράς.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;