Νέο ηχηρό μήνυμα από τη Γεωργία Μπίκα: «Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός»
«Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της», έγραψε μεταξύ άλλων η 24χρονη.

Μετά τις νεότερες εξελίξεις για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκας που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον τεχνικό σύμβουλο της Γεωργίας Μπικας, Δημήτρη Γαλεντέρη, σύμφωνα με τα οποία τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά, η Γεωργία θέλησε να στείλει το δικό της, δυνατό μήνυμα μέσω του Instagram

Μεταξύ άλλων η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της την Πρωτοχρονιά στο μήνυμά της επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι «διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της» ευχαριστώντας παράλληλα όλο τον κόσμο που έχει σταθεί στο πλευρό της. Ωστόσο, ανέφερε ότι «ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός» υπογραμμίζοντας όμως πως θα τον αντιμετωπίσει όπως και τον πρώτο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα στο Instagram:

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia 🇬🇷 (@georgia_mpika)

Πηγή εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;