Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Άλκη - Ομολόγησε την πράξη του
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Αναζητούνται οι υπόλοιποι δράστες

Ένας νεαρός συνελήφθη για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο, Άλκη τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Ο συλληφθέντας, μάλιστα, ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών, πρόκειται για 23χρονο, με αλβανική καταγωγή, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου.

Πρόκειται για 23χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ με αλβανική καταγωγή και παρελθόν στην οπαδική βία. Είχε προσαχθεί χθες το βράδυ από τις αρχές, ενώ τον αναγνώρισε φίλος του Άλκη.

Επίσης, είχε συλληφθεί το 2019 για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη.

Τον αναγνώρισε φίλος του Άλκη που ήταν στη δολοφονία

Τον 23χρονο αναγνώρισε ένας από τους φίλους του Άλκη. Οι αρχές θεωρούσαν ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που επιτέθηκε με το μικρό αυτοσχέδιο δρεπάνι στον 19χρονο, κόβοντάς του την μηριαία αρτηρία. Κάτι που παραδέχθηκε.

Έρχονται δύο ακόμα συλλήψεις

Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί  αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη» ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Οδύνη στην κηδεία

Φίλοι και συγγενείς συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία, τον Άλκη Καμπανού, σε κλίμα οδύνης και θρήνους, με σπαραγμούς και κλάματα. Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας.

Τραγική φιγούρα οι συγγενείς του Άλκη με τον πατέρα του να σπαράζει στο κλάμα και να φωνάζει «αφήστε με! Αφήστε με να πάω μαζί του». Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να διοργανωθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους να είναι δίπλα – δίπλα και τα έσοδα να διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Πηγή φωτογραφιών: Intime, thestival

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
  
 3