Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έφτασαν οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία στο ΑΠΘ
Εξελίξεις που θα ρίξουν “φως” στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη αναμένονται σήμερα.

Έφτασαν στο e-mail του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της  24χρονης, Γεωργίας που είχαν σταλεί στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, προκειμένου να γίνουν οι αναλύσεις για τα επίπεδα αλκοόλης. Κυρίως, όμως, για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολιτών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

Σε επόμενο στάδιο, το πόρισμα από την Ελβετία θα μεταφραστεί και θα ενσωματωθεί στον φάκελο με όλες τις αναλύσεις που έγιναν στο εργαστήριο του ΑΠΘ για τα φάρμακα και τα ναρκωτικά που είναι γνωστά στην ελληνική αγορά.

Ο φάκελος με το τελικό πόρισμα, το οποίο θα είναι ένα αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές εντός της ημέρας από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

Ο Δημήτρης Γαλεντέρης, τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε στην ΕΡΤ για τα μέχρι στιγμής στοιχεία, λέγοντας ότι σήμερα αναμένει να έχουμε νέα από το εργαστήριο.

«Το συμβάν έγινε την 1η Ιανουαρίου. Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τόσο καιρό για τα αποτελέσματα» δήλωσε ο ιατροδικαστής. Ερωτηθείς για το πώς κρίνει αυτή την αργοπορία στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο κ. Γαλεντέρης δήλωσε πώς το πιθανότερο είναι ότι ο υπεύθυνος τους εργαστηρίου στο ΑΠΘ να βρήκε κάτι και να ήθελε να το επαληθεύσει, στέλνοντας τα δείγματα σε πιο εξειδικευμένο εργαστήριο.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;