Ηλίας Γκιώνης: Μήνυση στον ακτιβιστή από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κατέθεσε μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Ηλίας Γιώνης γνωστός και με το όνομα omikrosprigkipakos στο Instagram είναι ο γνωστός ακτιβιστής που μεταξύ άλλων έβγαλε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση του revenge porn βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Ο Ηλίας Γκιώνης αδιαλείπτως ανεβάζει στα social media νέα από τις υποθέσεις που ερευνά, ενώ το τελευταίο διάστημα ασχολείται έντονα με την υπόθεση της 24χρονης προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Στο stories του κατονομάζει καταστήματα διασκέδασης, τα οποία σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.


Μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης είναι συνιδιοκτήτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη ανήκει σε πρόσωπα που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Έτσι, ο Θοδωρής Τσαϊρίδης προέβη σε μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Μάλιστα, ο Ηλίας Γκιώνης γνώριζε για την πρόθεση του κ. Τσαϊρίδη να καταθέσει μήνυση εναντίον του και ενημέρωσε το κοινό του μέσω Instagram δίνοντας την δική του απάντηση. Από την άλλη πλευρά ο κ. Τσαϊρίδης έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη μήνυση στο MEGA.

Ειδικότερα, ο κ. Τσαϊρίδης μιλώντας στο MEGA δήλωσε:

«Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χριστεί αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς, στήνει δίκες, δικάζει και καταδικάζει μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και καλεί τον κόσμο να κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του, για γεγονότα που δεν έχουν υπόσταση.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι εγώ είμαι μέτοχος σε συγκεκριμένο κατάστημα που είναι μέτοχοι που εμπλέκονται στον βιασμό. Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη αυτού του καταστήματος. Έχει ένα λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Πίσω από μένα υπάρχει μία οικογένεια, δεν μπορεί να κατηγορεί ο καθένας ανυπόστατα πράγματα», ανέφερε ο κ. Τσαϊρίδης.

Και συνέχισε προσθέτοντας:

«Προσέφυγα στη δικαιοσύνη έτσι ώστε να κληθεί ο μπλόγκερ να καταθέσει στοιχεία για εμένα προσωπικά και φυσικά ποια άτομα βρίσκονται πίσω από αυτές τις ανακρίβειες».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;