Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Έφτασαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών από την Ελβετία
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έφτασαν στο ΑΠΘ - Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της 24χρονης.

Ιδιαίτερη αργοπορία έχει παρουσιαστεί στο ζήτημα των αποτελεσμάτων τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά.

Τα αποτελέσματα που αναμένονταν χθες Δευτέρα (31/1) από το ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης όπου στάλθηκαν, έφτασαν σήμερα Τρίτη (1/2) στο e-mail του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από τη στιγμή που τα ευρήματα του ελβετικού εργαστηρίου βρίσκονται στα χέρια των επιστημόνων του ΑΠΘ, εκείνοι πλέον μπορούν να συντάξουν το τελικό πόρισμα, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και τα αποτελέσματα του ελληνικού πανεπιστημίου για την υπόθεση της 24χρονης.

Σημειώνεται ότι το δείγμα ούρων της 24χρονης εστάλη στην Ελβετία, καθώς εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.


Μόλις οι επιστήμονες του ΑΠΘ συντάξουν το πόρισμα, ο φάκελος θα παραδοθεί στο Τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου, όπου η  24χρονη Γεωργία κατήγγειλε τον βιασμό της. Από εκεί θα ο φάκελος θα φτάσει στα χέρια της ανακρίτριας, κάτι που αποτελεί θέμα λίγων ωρών. ανακρίτρια, πιθανότατα εντός ολίγων ωρών.

Τεχνικός σύμβουλος 24χρονης: «Γιατί υπάρχει τόση αργοπορία»

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αργοπορία της διαδικασίας

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γαλεντέρης μιώντας στην ΕΡΤ είπε:

«Το πιθανότερο είναι ότι ο υπεύθυνος τους εργαστηρίου στο ΑΠΘ βρήκε κάτι και ήθελε να το επαληθεύσει, στέλνοντας τα δείγματα σε πιο εξειδικευμένο εργαστήριο».

Στη συνέχεια εξήγησε πως τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για βιασμό δεν είναι μόνο τοξικές ή παράνομες ουσίες. Αντιθέτως, υπάρχουν και μόνιμες όπως είναι το αλκοόλ με τον ίδιο να προσθέτει στη συνέχεια ότι «εξαρτάται από την ποσότητα και τη χρήση». Έπειτα, συμπλήρωσε πως κάποια φάρμακα φεύγουν πολύ γρήγορα και από τα ούρα.

Πηγή κεντρικής εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;