Θεσσαλονίκη: Εκρηκτικός μηχανισμός σε πολυκατοικία εμπλεκόμενου με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης
Οι δηλώσεις του εμπλεκόμενου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης - «Έχω στοχοποιηθεί - Τις τελευταίες εβδομάδες δέχομαι έναν πόλεμο "λάσπης"»

Σήμερα Δευτέρα (31/1) περίπου στις 7:00 το πρωί εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το γραφείο δικηγόρου στην οδό Εγνατίας 74 στη Θεσσαλονίκη, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ3, Λία Χριστάρα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για το γραφείο του δικηγόρου, ο οποίος αναφέρθηκε από την 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στην Θεσσαλονίκη, ότι δέχτηκε λεκτική επίθεση από αυτόν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου όπου η ίδια είχε μεταβεί για να καταγγείλει τα όσα υπέστη.


Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί πέρα ακούστηκαν τρεις εκρήξεις, ενώ υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές με την αστυνομία να έχει ήδη μεταβεί στο σημείο. Στην πολυκατοικία στεγάζονται κυρίως γραφεία και ιατρεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την καταγγελία σε βάρος του δικηγόρου για το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και της 24χρονης έχει διαταχθεί έρευνα από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μετά το περιστατικό ο δικηγόρος προέβη σε δηλώσεις λέγοντας πως έχει στοχοποιηθεί.

Φτάνοντας στο γραφείο του ο δικηγόρος που δέχτηκε επίθεση δήλωσε:

«Έχω στοχοποιηθεί με την υπόθεση. Τις τελευταίες εβδομάδες δέχομαι έναν πόλεμο “λάσπης”, εγώ η οικογένεια μου και δυστυχώς και οι συνεργάτες μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι «ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία στην 24χρονη όπως ψευδώς καταγγέλθηκε, εγώ ο ίδιος μάλιστα έτρεξα την διαδικασία για να αποδειχθεί και ήδη προκύπτει από τις καταθέσεις ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό και σε εσάς».

Επίσης αναφερόμενος στην 24χρονη ο κύριος Αλεξόπουλος τόνισε ότι ποτέ δεν έχει κάνει μήνυση στην καταγγέλλουσα, όπως ψευδώς και αυτό διέρρευσε.

Έπειτα, ο ίδιος πρόσθεσε στα λεγόμενά του:

«Ο άδικος αυτός πόλεμος που δέχομαι εδώ και δύο εβδομάδες οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα. Ευτυχώς ήταν νωρίς και προέκυψαν μόνο ζημιές», ενώ έκλεισε υπογραμμίζοντας πως ελπίζει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση, ώστε να δικαιωθεί και ο ίδιος.

Πηγή εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;