ΟΠΑ: Αλλαγές στην εκπαιδευτική λειτουργία και την εξεταστική χειμερινού εξαμήνου
ΟΠΑ: Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου για την εκπαιδευτική λειτουργία του Ιδρύματος.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) με νεότερη ανακοίνωσή του ενημερώνει του φοιτητές και τις φοιτήτριες ότι δεδομένων των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αττική, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν όπου είναι εφικτό εξ’ αποστάσεως. 

ΟΠΑ: Το νέο πρόγραμμα εξεταστικής Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2022

Επιπλέον, η έναρξη της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού εξαμήνου αναβλήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη Πέμπτη (3/1).

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

α. Εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών και της δυσχέρειας στις μετακινήσεις, τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα της Παρασκευής 28/1/2022 θα διεξαχθούν, εφόσον υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, με τη χρήση μέσων εξ αποστάσεως. Παρακαλούνται οι διδάσκοντες να ενημερώσουν εγκαίρως εντός της ημέρας τους-τις φοιτητές-τριες.

β. Η αναπλήρωση των διαλέξεων των μαθημάτων που αναβλήθηκαν από τη Δευτέρα 24/1 έως και την Τετάρτη 26/1 θα γίνει με φυσική παρουσία κατά τις ημέρες Δευτέρα 31/1 έως και Τετάρτη 2/2/2022.

γ. Η έναρξη της εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2022 για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών μετατίθεται για την Πέμπτη 3/2/2022. Οι εξετάσεις των μαθημάτων που είχαν προγραμματιστεί για τις ημέρες 31/1 έως 2/2 θα μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί.

Εικόνα: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;