Πολιτική Προστασία: Θα μεταφέρει τους οδηγούς στα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό
Πολιτική Προστασία: Για τις επόμενες ημέρες οχήματα της Πολιτικής Προστασίας θα παραλαμβάνουν τους οδηγούς στο «δαχτυλίδι», στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι οδηγοί στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρία «Ελπίδα» έκαναν τον γύρο της Ευρώπης, καθώς αρκετές χιλιάδες πολιτών έμειναν εγκλωβισμένοι στο χιόνι για περίπου 20 ώρες και παραπάνω, με τον στρατό να αναγκάζεται να συνδράμει, όπως και αρκετοί εθελοντές.

Το επιτελικό κράτος που περηφανευόταν η κυβέρνηση της ΝΔ φάνηκε ακόμη μια φορά ανεπαρκές και η Πολιτική Προστασία δέχθηκε «δριμύ κατηγορώ» από τον κόσμο για την ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες οδηγοί σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να διορθώσει τα κακώς κείμενα, η Πολιτική Προστασία αποφάσισε να μεταφέρει με οχήματά της τους οδηγούς στα σημεία της Αττικής Οδού, που παραμένουν τα οχήματά τους, κολλημένα στο χιόνι.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, διαθέτει οχήματα για τη μεταφορά των εν λόγω ατόμων στα σημεία όπου βρίσκονται τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητά τους.

Πιο συγκεκριμένα η Πολιτικά Προστασία αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα εξής:

«Από σήμερα και για όσες ημέρες απαιτηθεί οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στο δαχτυλίδι στη Λεωφόρο Κηφισίας θα είναι διαθέσιμα στους οδηγούς για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό. Τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας θα βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο από τις 9:00 έως τις 19:00 καθημερινά.

Πηγή φωτογραφιών: Intime

❗ Όλα τα νέα και οι εξελίξεις για την κακοκαιρία «Ελπίδα» ❗

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;