MasterChef 6: «Μη μου πείτε όχι, εντάξει; Θα βρω που μένετε»
MasterChef 6: «Μην μου πείτε όχι, εντάξει; Θα βρω που μένετε. Με την πεθερά έχω ακόμα καλές σχέσεις. Ρώσικη απειλή».

Οι οντισιόν στο ΜasterChef 6 συνεχίζονται με τους τρεις κριτές να αναζητούν τους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Αναστασία με καταγωγή από τη Ρωσία ρίχτηκε στη μάχη για μια θέση στο σπίτι και επέλεξε να μαγειρέψει μια μακαρονάδα με άνηθο, βότκα, παρμεζάνα και σολομό.

Η παίκτρια που φάνηκε να είναι σίγουρη για τις μαγειρικές της ικανότητες πίστευε ότι θα αποσπάσει τα τρία πολυπόθητα «ναι» των κριτών. Τελικά όμως η προσπάθειά της δεν είχε θετική έκβαση καθώς είχε βράσει τα ζυμαρικά από πριν, με αποτέλεσμα να φουσκώσουν και να μην φαίνονται φρέσκα.

Η παίκτρια κάλεσε τους κριτές να δοκιμάσουν το πιάτο της αλλά ζήτησε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να πει έναν καλό λόγο για το πιάτο της:

«Έχω και πρώην πεθερά από τον Πύργο Ηλείας. Να μου πείτε ναι, για αυτό το είπα. Μην μου πείτε όχι, εντάξει; Θα βρω που μένετε. Με την πεθερά έχω ακόμα καλές σχέσεις. Ρώσικη απειλή. Ναι, ήταν λίγο χοντρό».

Μόλις δοκίμασε το πιάτο της ο Κουτσόπουλος, η Αναστασία κατευθύνθηκε προς την έξοδο με τους κριτές να την καλούν πίσω γιατί η διαδικασία δεν είχε τελειώσει. Τελικά η Αναστασία μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση αλλά πήρε το «ναι» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef 6: Συγκλονίζει παίκτης – «Είμαι πρώην χρήστης ουσιών. Τελικά ο άνθρωπος αλλάζει»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά
26 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
18:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;