Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει η ιατροδικαστική έρευνα - Άλλες δυο κοπέλες καταγγέλλουν βιασμό
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξε ο «Ασκός του Αιόλου» με συνταρακτικές αποκαλύψεις.

«Τσουνάμι» αποκαλύψεων σηκώνει η καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που σύμφωνα με τις κατηγορίες της βιάστηκε από μια ομάδα ανδρών το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Η Εισαγγελία εξετάζει ενδεχόμενο κύκλωμα μαστροπείας το οποίο πιθανώς ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και πλησιάζει σε άλλες χώρες.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η ιατροδικαστική εξέταση «καίει» τους δράστες

Ο δικηγόρος της κοπέλας μίλησε στα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με τα όσα προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση που παρέλαβε σήμερα και είχε γίνει στις 2 Ιανουαρίου, ενώ αποκάλυψε ότι έχει στη διάθεσή του ακόμα δυο καταγγελίες για βιασμούς με τον ίδιο τρόπο.

Ο Θανάσης Ζιώγας γνωστοποίησε ότι η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης έδειξε εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

Άλλες δυο γυναίκες καταγγέλλουν βιασμό

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε ο δικηγόρος αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

Πάντως, υποστήριξε πως οι φερόμενοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με τις νέες καταγγελίες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;