Survivor 5: Η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης
Survivor 5: Η παίκτρια που αποχώρησε από το νησί στο χθεσινό επεισόδιο.

Χθες, Τετάρτη (12/1) παρακολουθήσαμε μέσω της συχνότητας ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν αρκετά σημαντικό, αφού είδαμε την ένταση να κορυφώνεται στο συμβούλιο του νησιού, ενώ υπήρξε και μία αποχώρηση αυτή την φορά όχι οικειοθελής.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από την ομάδα των Διασήμων, οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση έμειναν ως έχουν. Αυτοί ήταν ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι η Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ μετά το εκρηκτικό Συμβούλιο του Νησιού που είδαμε την Κυριακή στους υποψήφιους προς αποχώρηση προστέθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Με αυτό τον τρόπο οι Διάσημοι έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για την υποστήριξη που έδωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στη συμπαίκτριά του, Μυριέλλα Κουρεντή.

Ωστόσο, οι υποψήφιοι δεν ήταν μόνο αυτοί, αφού στο Συμβούλιο της Δευτέρας προστέθηκαν ακόμα τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτή τη φορά η ηττημένη ομάδα στο αγώνισμα ασυλίας ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι επέλεξαν την Παρασκευή Σταματοπούλου για υποψήφια προς αποχώρηση. Ωστόσο, δύο ακόμα υποψήφιοι αναδείχθηκαν από τους παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία. Η Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους επέλεξε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μαχητές τον Σταμάτη Καλαφατά.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού, όπου οι τόνοι ανέβηκαν με τους παίκτες και τις παίκτριες να εναντιώνονται στον Γιώργο Κατσαούνη για τις αποκαλύψεις που έκανε.

Έπειτα, ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος με τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, να ανακοινώνει πως στο αποψινό συμβούλιο, η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού ήταν η Παρασκευή Σταματοπούλου.

Έτσι, η Παρασκευή Σταματοπούλου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το νησί αφήνοντας πίσω της την ομάδα των Μαχητών και επιβεβαιώνοντας παράλληλα τα spoiler που έκαναν λόγο για τη δική της αποχώρηση.

Η Παρασκευή Σταματοπούλου λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το νησί του Άγιου Δομίνικου, δήλωσε:

“Νιώθω ότι αν δεν έφευγα σήμερα, δεν θα μου άρεσε καθόλου η συνέχεια. Το κοντρολάρω και λέω θα περάσει και τώρα πέρασε. Είμαι ανακουφισμένη και το Survivor είναι δύσκολο. Δεν διστάζω να παραδεχτώ ότι δεν είναι για εμένα. Δεν είναι για το δικό μου στομάχι”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;