Νόβακ Τζόκοβιτς: Το viral βίντεο με παρουσιαστές που τον
Νόβακ Τζόκοβιτς: Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι «όπως κι αν το κοιτάξει κανείς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@@κας».

Στόχος αρνητικών έγιναν δύο από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές ειδήσεων στην αυστραλιανή τηλεόραση, καθώς διέρρευσε υλικό που τους δείχνει να βρίζουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς κατά την προετοιμασία τους για το βραδινό δελτίο. Η συζήτηση μεταξύ της Ρεμπέκα Μάντερν και του Μάικ Άμορ του “7News” δεν έγινε στον αέρα, αλλά καταγράφηκε από τα ανοιχτά τους μικρόφωνα.

Τα σχόλια του δικαστή και η δικαίωση του Τζόκοβιτς μάλλον δεν ικανοποίησαν τους δύο παρουσιαστές που θέλησαν να συζητήσουν την πολύκροτη υπόθεση καθώς ετοιμάζονταν να εκφωνήσουν το δελτίο των 18.00 στον σταθμό τους. Σε κάποιο σημείο η Μάντερν φτάνει στο σημείο κάποια στιγμή να αποκαλέσει τον Τζόκοβιτς «μ@@@κα».

«Όπως κι αν το κοιτάξει κανείς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@@κας» λέει η παρουσιάστρια, αναφέροντας μεταξύ άλλων στη συζήτηση ότι έγιναν πολλά λάθη στον τρόπο με τον οποίο οι αυστραλιανές αρχές χειρίστηκαν το ζήτημα. «Δυστυχώς τα έκαναν όλοι οι εμπλεκόμενοι μαντάρα. Δε νομίζω ότι βοήθησε την υπόθεση το γεγονός ότι τον έβαλαν σε ένα ξενοδοχείο για μετανάστες» αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Κι ο Άμορ όμως φαίνεται αρκετά δυσαρεστημένος με την συμπεριφορά του Τζόκοβιτς, αφού συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό «μ@@@κας» της συναδέλφου του και επιπλέον κατηγορεί τον τενίστα ως «ψεύτη». «Είχε μια γ@@@@νη δικαιολογία του κ@λου και τον χαντάκωσαν τα γ@@@@να ψέματά του», λέει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής, επισημαίνοντας ότι πολλοί Αυστραλοί θα συμφωνούσαν με την άποψη που έχει ο ίδιος για τον Τζόκοβιτς.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

21-05-2024

Καλαμαρια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;