Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες κατά του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα
Πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς τέσσερις ακόμη γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν καταγραφεί προσωπικές τους στιγμές. Ενώ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλους θα απολογηθεί τη Δευτέρα

Η δικηγόρος της πρώτης γυναίκας, που του έκανε μήνυση, καθώς ο παρουσιαστής δημοσίευσε σε ιστότοπο βίντεο εν αγνοία της, αποκάλυψε ότι υπάρχουν νέες τέσσερις καταγγελίες. Οι γυναίκες αναφέρουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν το σχετικό υλικό έχει αναρτηθεί. Όπως δήλωσε η δικηγόρος, Σταυρούλα Πρίλη σε εκπομπή του MEGA:

“Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί.”

Όπως αναφέρει, η μία εξ αυτών, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της καθώς φοβάται ότι μπορεί και εκείνη να έχει πέσει θύμα του. Μάλιστα, προσθέτει:

“Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.”

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι την απολογία του, τη Δευτέρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει κρατούμενος . Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές τις ημέρες δέχθηκε τηλεφώνημα από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ δε ζήτησε από κανέναν να τον επισκεφθεί.

Πληροφορίες σημειώνουν ότι ο παρουσιαστής δεν περίμενε η υπόθεση να πάρει τέτοιο τροπή, αναμένοντας να “πέσει στα μαλακά”. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμετωπίζει ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που του ασκήθηκε, καθώς κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου».

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;