Survivor 5: Ο τρίτος υποψήφιος - Ένταση στο Συμβούλιο του Νησιού
Survivor 5: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές.

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες οι Διάσημοι κατάφεραν να… σηκώσουν κεφάλι απέναντι στους Μαχητές και να πάρουν τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5, και πήγαν για πρώτη φορά ως παρατηρητές στο Συμβούλιο του Νησιού, στέλνοντας έτσι για πρώτη φορά τους Μπλε στην κάλπη της ψηφοφορίας.

Το κερδοφόρο «10άρι» έφερε στην ομάδα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κόντρα στον «δυνατό» των Μπλε, Γιώργο Κατσαούνη και… παρέσυρε τον Γιώργο Λιανό σε μια ποδοσφαιρική περιγραφή, καθώς χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο «Ζοζέ Μουρίνιο και Κλοπ του Δομίνικου».

Στη συνέχεια η ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη σχετικά με το φαγητό στις δύο ομάδες πυροδότησε το Συμβούλιο του Νησιού ήταν. Αρχικά, είπε στον Γιώργο Λιανό: «Έχω περάσει πολλές κακουχίες όπως είπες, αλλά εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια αλλά για τα αλώνια. Για τα σαλόνια είναι οι δίπλα, είναι φαγωμένοι από δίπλα το πιστεύω. Πιστεύω τρώνε καλύτερα από εμάς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Με αφορμή αυτό, πολλοί διάσημοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τον εν λόγω διαχωρισμό, με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να απαντούν σε έντονο ύφος στον παίκτη των Μαχητών.

«Είμαστε ανώτεροι από εσένα» του είπε μεταξύ άλλων η κατασκευάστρια κοσμημάτων. Η κόντρα ανάμεσα σε μαχητές και διάσημους δε σταμάτησε εκεί, με τον Γιώργο να λέει στην πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” «τώρα γιατί θέλεις να κάνεις τηλεθέαση;».

Τη διένεξη σταμάτησε ο Γιώργος Λιανός που κάλεσε τους παίκτες να περάσουν στην κάλπη για τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Survivor 2022: Ποιον ψήφισαν οι Μαχητές για υποψήφιο προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Μαχητές είχαν ξεκάθαρη άποψη και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο αδύναμος κρίκος, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε ζητήσει του να τον ψηφίσουν, θεωρώντας πως μπορεί να αντιμετωπίσει στην ψηφοφορία του κοινού τους δύο διάσημους. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που ισχυρίστηκαν ότι το έκαναν γιατί δεν συμφωνούν με αρκετά πράγματα που δεν κάνει για την ομάδα τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;