Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εμφανίστηκε με εισαγγελική εντολή
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τηρεί σιγή ιχθύος για τις καταγγελίες.

Ο «ασκός του Αιόλου» έχει ανοίξει για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και μια καταγγελία διαδέχεται την άλλη, μετά την αρχή που έκανε η πρώην σύντροφός του που τον κατήγγειλε για revenge porn. Τα στόμα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και πολλές κοπέλες κατηγορούν τον παρουσιαστή για παρενοχλήσεις, ενώ εννιά κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Παρά τις φήμες που τον ήθελαν να είχε «διαφύγει» στο Μεξικό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται ακόμα στη Θεσσαλονίκη. Η κάμερα τον εντόπισε να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του.

Ο μουσικός παραγωγός τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ δεν προέβη σε καμία δήλωση. Ρωτήθηκε, μάλιστα αν νιώθει τύψεις για όσα συνέβησαν ή εάν τον έχει στεναχωρήσει πως η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα μπήκε σε περιπέτειες, ωστόσο δεν έδωσε καμία απάντηση. Εισήλθε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Όπως έγινε γνωστό, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί εφόσον υπάρχουν περισσότερα ροζ βίντεο, τα οποία έχει δημοσιεύσει ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, εφόσον οι αξιωματικοί της Δίωξης εντοπίσουν κι άλλα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τέτοιου είδους πλατφόρμες, τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

Τι λέει η πρώην σύντροφός του για την έρευνα που ξεκινάει ο εισαγγελέας

«Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν», ανέφερε στο Star η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τι ποινές μπορεί να του επιβάλει το δικαστήριο

Αναφορικά με τις επικείμενες ποινές, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει στον Στάθη Παναγιωτόπουλο ποινή 1-5 ετών, με αναστολή, είπε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας στο OPEN.

«Η δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του είναι ένα απλό πλημμέλημα. Δεν έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος, γιατί δεν διώκεται για κακούργημα ώστε να περάσει από ανάκριση και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι», υπενθύμισε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ο γνωστός ποινικολόγος εξηγεί πτυχές της νομικής διαδικασίας εναντίον του παρουσιαστή και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, ώστε η πράξη αυτή να σταματήσει να είναι πλημμέλημα και να γίνει κακούργημα.

«Η καταγγέλλουσα βρήκε το θάρρος να δημοσιοποιήσει ένα θέμα που αφορά σε ένα πρόσωπο που μπαίνει σε όλα τα σπίτια» είπε ο Γιάννης Μαρακάκης, για μία μήνυση που τρέχει αρκετά χρόνια.

Ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε για μία διάταξη που αφορά την απλή παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, κάτι που πρέπει να αλλάξει. Ενα αμιγώς σεξουαλικό έγκλημα, όπως τόνισε ο Γιάννης Μαρακάκης.

«Δεν έχει περάσει από ανάκριση για κακούργημα, οπότε μπορεί και να μετοικήσει εάν θέλει, αφού δεν του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Αυτό σημαίνει πως μπορεί και να μην παραστεί στο δικαστήριο» είπε ο Γιάννης Μαρακάκης, «ό,τι ποινή και αν ακούσει». Σε ερώτηση για το μέγιστο ποινής που μπορεί να του επιβληθεί, είναι από 1 έως 5 έτη, όπως είπε ο Γιάννης Μαρακάκης, με αναστολή, δηλαδή δεν θα την εκτίσει.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;