Πυρ και μανία ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος».

«Τα βέλη του» προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έριξε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σε συνέντευξή του σήμερα (20/12) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου ήταν καλεσμένος.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με τις καταγγελίες που βαραίνουν το πρώην μέλος του «Ράδιο Άρβυλα» ότι «ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θέλει κρέμασμα».

«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Διότι ένας βιασμός ξεχνιέται ή τέλος πάντων… Είναι χειρότερο από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας. Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό. Δε θα κρίνω τις κοπέλες. Η πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου θέλει κατά τη γνώμη μου κρέμασμα. Είναι χειρότερη και από βιασμό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Πήρε και στον λαιμό του τους ανθρώπους που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Εννοώ για τον Αντώνη Κανάκη που γνωρίζω και ξέρω το ήθος του. Δεν μαζεύεται αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό και λέω ότι είναι κανονικό έγκλημα. Σε ό,τι με αφορά εγώ δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κινηματογραφήσω κοπέλα».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;