GNTM 4 - ΤΕΛΙΚΟΣ: Αυτό το μοντέλο κέρδισε τον διαγωνισμό! (Vid & Pics)
Η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 ΤΕΛΙΚΟΣ είναι..........

GNTM 4 – Τελικός και ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ!

Η στιγμή που όλοι και όλες περιμέναμε από την πρεμιέρα του GNTM 4 έφτασε. Απόψε, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, είδαμε τον τελικό του Greece’s Next Top Model 4, ένα μέρος του οποίου είχε ήδη μαγνητοσκοπηθεί και προβλήθηκε απόψε. Το τελευταίο μέρος του διαγωνισμού, κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκε και η φετινή νικήτρια, προβλήθηκε, όπως κάθε χρόνο, σε live μετάδοση.

Το GNTM 4 έριξε αυλαία το βράδυ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου, με την ανάδειξη του μοντέλου που κέρδισε τον διαγωνισμό και πήρε τα πολυπόθητα έπαθλα: το χρηματικό ποσό των 50.000 χιλιάδων ευρώ, ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο SUV, το Open Mokka και φυσικά τον τίτλο του Greece’s Next Top Model 4!

GNTM 4 – ΤΕΛΙΚΟΣ: Η αρχή του φετινού διαγωνισμού…

Μετά τον επιτυχημένο τελικό του GNTM 3 με νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ, που μάλιστα εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο του φετινού κύκλου άνοιξαν οι αιτήσεις για το GNTM 4 μαθαίνοντας από πολύ νωρίς ότι το GNTM 4 θα γίνει πραγματικότητα.

Αυτό όμως που ήταν μεγάλη ανατροπή και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη ήταν η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από την κριτική επιτροπή και την θέση της παρουσιάστριας στο GNTM 4, καθώς το όνομα της ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον διαγωνισμό,

Η αντικατάστριά της που είδαμε στον φετινό κύκλο του Next Top Model είναι το διάσημο μοντέλο, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία συμμετείχε στο GNTM 4 ως κριτής, αλλά και ως παρουσιάστρια.

Έτσι, το GNTM 4 έκανε πρεμιέρα εντελώς ανανεωμένο από την συχνότητα του Star την Κυριακή (12/9). Εκεί παρακολουθήσαμε τις πρώτες auditions του GNTM 4, όπου πολλά επίδοξα μοντέλα “παρέλασαν” μπροστά από την κριτική επιτροπή που φέτος αποτελείται από τους Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη ΠαπαβλασοπούλουΖενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό.

Μετά την ολοκλήρωση των auditions που προβλήθηκαν στα πρώτα επεισόδια, όπου είδαμε πολλά επίδοξα μοντέλα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι τρεις φετινοί φιναλίστ, είδαμε ακόμη ένα εντυπωσιακό  ID Catwalk.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στο ID Catwalk πολλά όμορφα αγόρια και κορίτσια έκαναν πασαρέλα αναδεικνύοντας το προσωπικό τους στυλ. Από εκεί τα μοντέλα με την καλύτερη επίδοση σύμφωνα με την κριτική επιτροπή βρέθηκαν στο τελευταίο στάδιο πριν την είσοδο στο σπίτι του GNTM 4, δηλαδή την δεύτερη φάση του bootcamp.

Αυτή αποτελούνταν από μία sexy φωτογράφιση στην οποία κλήθηκαν να ποζάρουν αισθησιακά πάνω σε ένα αυτοκίνητο, έχοντας ως props νερά και σαπουνάδες. Και μόλις ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του bootcamp είχαμε το top 20 του φετινού Greece’s Next Top Model με τους φανς να μετράνε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό!

GNTM 4: Πώς φτάσαμε στον μεγάλο τελικό;

Αφότου επιλέχθηκαν τα 20 καλύτερα μοντέλα που μπήκαν στην βίλα του GNTM 4, εμείς κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 παρακολουθούσαμε από τη συχνότητα του STAR όλες τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονταν τα μοντέλα με κομμένη την ανάσα, αφού φέτος η δυσκολία των δοκιμασιών ήταν ακόμη πιο υψηλή από τις άλλες χρονιές και τα concept πολύ ενδιαφέροντα και ανατρεπτικά.

Μάλιστα, φέτος σε πολλά επεισόδια είδαμε πολλούς celebrities, που ήρθαν καλεσμένοι κάνοντας ορισμένες δοκιμασίες ακόμη πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές τόσο για τις παίκτριες και τους παίκτες του GNTM όσο και για όσα άτομα το βλέπαμε. Τα μοντέλα φέτος είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν μεταξύ άλλων τον γνωστό σχεδιαστή, Στέλιο Κουδουνάρη, την Βίκυ Κουλιανού που βρέθηκε και στον μεγάλο τελικό, αλλά και την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αργύρη Αγγέλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η μαγική τριάδα του GNTM 4 Τελικός!

Και χωρίς να το καταλάβoυμε, φτάσαμε στον τελικό, ο οποίος φέτος είχε 3 φιναλίστ!

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης διεκδίκησαν την πολυπόθητη νίκη του GNTM 4 μέχρι “τελικής πτώσης” περνώντας μέσα από απαιτητικές φωτογραφίσεις, concept και πασαρέλες.

Όσον αφορά τον φετινό GNTM 4 Τελικός, αυτός ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα και το επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Τρίτη (14/12). Στο Α’ μέρος του τελικού τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν δύο φορές σε δύο διαφορετικά concept. Το πρώτο concept ήταν εμπνευσμένο από την κλασική ταινία Breakfast at Tiffany’s με τα μοντέλα να ποζάρουν ντυμένα κομψά στο concept που ονομάστηκε… Breakfast at GNTM!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Όσον αφορά το δεύτερο concept του μεγάλου τελικού, εκεί τα μοντέλα είχαν μία μεγάλη έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, τρεις παίκτες με τους οποίους ήρθαν πολύ κοντά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ήρθαν προκειμένου να υποστηρίξουν τα μοντέλα στον τελικό, ενώ αν κάποιος ή κάποια από τους φιναλίστ το επιθυμούσε, μπορούσε να επιλέξει ένα από τα πρώην διαγωνιζόμενα μοντέλα, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στην φωτογράφιση μαζί του. Άλλωστε, η φωτογράφιση απαιτούσε φλερτ και γοητεία με “άρωμα” από την δεκαετία του ’30!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Οι παίκτες που επέστρεψαν στον τελικό του GNTM 4 ήταν ο Στυλιανός, ο οποίος πλέον είναι το αγόρι της Όλγας και ως εκ τούτου εκείνη τον επέλεξε για συμπρωταγωνιστή της στην φωτογράφιση, η Αγάπη και ο Ντίνος, που αν και υπήρχαν υποψίες για μία ερωτική σχέση με την Κυβέλη, τελικά ο ίδιος επιβεβαίωσε μετά την αποχώρησή του ότι οι δυο τους είναι μόνο φίλοι. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντίνος και η Αγάπη δεν επιλέχθηκαν από τους άλλους φιναλίστ, με αποτέλεσμα να ποζάρουν από πίσω τους.

Μετά το το πέρας του πρώτου μέρους του τελικού, το βράδυ της Τρίτης, διαμορφώθηκε η αρχική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής για τις δύο πρώτες δοκιμασίες του τελικού.

Τα μοντέλα συγκέντρωσαν τους εξής βαθμούς με την Κυβέλη να έχει το προβάδισμα:

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μάλιστα, τα φετινά μοντέλα που πέρασαν από το Next Top Model 4 έκαναν τις δικές τους προβλέψεις.

Ποια “έπεσαν” μέσα τελικά;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

GNTM 4 Τελικός: Το μεγάλο φινάλε!

Έτσι, σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου προβλήθηκε ο μεγάλος τελικούς του Greece’s Next Top Model 4, όπου το κομμάτι των τελευταίων δοκιμασιών ήταν μαγνητοσκοπημένο, ενώ ένα μέρος του που περιελάβανε φυσικά και την ανακοίνωση της νικήτριας, ήταν live.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Αν και μετά τις πρώτες δοκιμασίες η τριάδα ήθελε πρώτη την Κυβέλη με τον Κωνσταντίνο να την ακολουθεί και την Όλγα να είναι στην τρίτη θέση, τίποτα δεν είχε κριθεί στην πραγματικότητα. Και αυτό γιατί ακολούθησαν δύο δοκιμασίες, οι οποίες αποτελούνταν από μια λαμπερή πασαρέλα και ένα διαφημιστικό teaser για premium ποτό που άλλαξαν τις ισορροπίες.

Η τρίτη δοκιμασία του τελικού ήταν ένα fashion catwalk με καλεσμένους Έλληνες σχεδιαστές, μοντέλα που πέρασαν από το GNTM 4 χωρίς να φτάσουν στο top 3, αλλά και την αγαπημένη Βίκυ Κουλιανού. Η πασαρέλα όμως δεν ήταν απλή, αφού αποτελούνταν από τρία show. Το πρώτο αναδείκνυε το ανδρόγυνο στυλ, το δεύτερο concept ήταν το industrial και το τρίτο ήταν υψηλή ραπτική. Μάλιστα, για το fashion catwalk η βαθμολογία των κριτών ήταν έτοιμη και δεν ήταν κάτι που ανακοινώθηκε live.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η τέταρτη και τελευταία δοκιμασία που καθόρισε και τη μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 ήθελε από τα μοντέλα να πρωταγωνιστήσουν σε ένα διαφημιστικό. Έτσι, η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα πρωταγωνίστησαν στο διαφημιστικό σποτ ενός premium ποτού αναδεικνύοντάς το όσο φορούσαν τα καλά τους ρούχα, το χαμόγελο και φυσικά την αυτοπεποίθησή τους.

Ο παίκτης που δεν τα κατάφερε φτάνοντας μία “ανάσα” πριν τον τελικό χωρίς να φύγει με τη νίκη ήταν… ο Κωνσταντίνος. Έτσι, η τελική δυάδα και η μεγάλη νίκη ήταν αυστηρά γυναικεία υπόθεση.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η τελική τριάδα και η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού αναδείχθηκε από το τελικό σύνολο της βαθμολογίας των κριτών αλλά και από την ψηφοφορία του κοινού, που αυτή την φορά ενεργοποιήθηκε από την Τρίτη (14/12) με τους τηλεθεατές να ψηφίζουν το αγαπημένο τους μοντέλο τηλεφωνώντας ή στέλνοντας sms.

Έτσι, οι ψήφοι του κοινού προσμετρήθηκαν με την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 είναι η… Κυβέλη !

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Έτσι, η Όλγα κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ο Κωνσταντίνος τερμάτισε τρίτος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
'
65 - 74
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 2 
 3 
 0