Ούρσουλα Κορμπέρο: Η
Η Ούρσουλα Κορμπέρο (a.k.a. "Τόκιο") μίλησε για την "τρελή" συνάντησή της με την Madonna μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Ο τελευταίος κύκλος του “La Casa de Papel” έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές εβδομάδες μέσα από την streaming πλατφόρμα του Netflix. Για την προώθηση της τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς, η Ούρσουλα Κορμπέρο, η γνωστή ως “Τόκιο” από την επιτυχημένη σειρά, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The Tonight Show” με τον Jimmy Fallon και αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία που εμπλέκει και την Madonna.

Η δημοφιλής ηθοποιός, εκτός από τη σειρά που την έκανε διάσημη, αποκάλυψε και ένα απίστευτο περιστατικό που είχε με τη Madonna, την οποία γνώρισε από κοντά μέσα σε ένα αεροπλάνο. Σε αυτή τους τη συνάντηση, η βασίλισσα της pop της αποκάλυψε πως είναι μεγάλη θαυμάστριά της. Όπως αποκάλυψε η Ούρσουλα Κορμπέρο:

“Ταξίδευα πίσω στη Μαδρίτη όταν κάναμε μια στάση στο Λονδίνο. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στην τουαλέτα και όταν επέστρεψα πήγα πίσω στη θέση μου και είδα τη Madonna.

Είδα τη Μαντόνα να γυρνά προς το μέρος μου. Ξαφνικά άρχισε να περπατά προς εμένα, διατηρώντας οπτική επαφή. Ήρθε στη θέση μου και έβαλε το πόδι της στη θέση μου για να δέσει τα παπούτσια της και μου είπε: “Γεια!”.”

Η “Τόκιο” ήταν τόσο σοκαρισμένη, που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε. Η ίδια δήλωσε:

“Συγγνώμη, ήθελα απλώς να σου πως ότι είμαι τεράστια θαυμάστριά σου. Αγαπώ το La Casa de Papel. Η Τόκιο είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας.

Τότε, η Madonna με ρώτησε «Είσαι εντάξει; Ξέρεις ποια είμαι;». Τότε, συνήλθα και κατάφερα να της απαντήσω “Φυσικά και ξέρω ποια είσαι, είσαι η Madonna”.”

Μάλιστα, η Madonna της ζήτησε το τηλέφωνό της και αντάλλαξαν τους αριθμούς τους. Η ιστορία όμως δεν σταματά εκεί!

Η βασίλισσα της pop της έστειλε ένα μήνυμα που, ουσιαστικά, την έσωσε:

“Έλαβα μετά ένα μήνυμα από τη Μαντόνα στο οποίο έλεγε: Γλυκιά μου ξέχασες το διαβατήριό σου στη θέση σου.”

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;