Δεκέμβριος στο Viasat Nature: Ένα σπουδαίο ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή και οι αξιολάτρευτες λεοπαρδάλεις του χιονιού
Δείτε όλες τις κορυφαίες στιγμές στο Viasate Nature για τον Δεκέμβριο.

Λεοπαρδάλεις του χιονιού και φίλοι

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 19:00

Αριθμός επεισοδίων: 1 x 60 λεπτά

Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος/ αποστολές

Πρωτότυπος τίτλος: Snow Leopards and Friends

Έτος: 2021

Νεογέννητες λεοπαρδάλεις του χιονιού κοιτάζουν με κλειστά σχεδόν μάτια μέσα από μια μικρή σπηλιά σε μια πλαγιά του Θιβέτ. Τα μάτια τους είναι γαλάζια και γεμάτα αθώα περιέργεια. Ενώ μεγαλώνουν και ακολουθούν τη μητέρα τους, βλέπουμε ένα μοναδικό πορτρέτο του κόσμου τους που είναι γεμάτος ομορφιά και εύθυμη διάθεση.

Μια παράξενη θιβετιανή αλεπού πιάνει ένα πίκα. Μια οικογένεια όμορφων λυγκών λιάζεται κάτω από τον ήλιο. Μια θιβετιανή αρκούδα μαθαίνει στο μικρό της πώς να βρίσκει τροφή και κυλούν παρέα στην πλαγιά διασκεδάζοντας. Παράξενα πτηνά και θηλαστικά έρχονται να προστεθούν στην ιστορία των νεογέννητων λεοπαρδάλεων.

Φιλία, συνεργασία και φροντίδα είναι ολοφάνερα στοιχεία στον κόσμο των νεογέννητων λεοπαρδάλεων του χιονιού.

Αφιέρωμα: Άγρια Αυστραλία

Κάθε απόγευμα από Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 19:00

Αποδίδουμε έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής στην απόλυτη ποικιλομορφία του φυσικού κόσμου της Αυστραλίας. Ακολουθήστε τον Ντέιβιντ Ατένμπορο στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, ανακαλύψτε τα πιο μυστηριώδη και επικίνδυνα ζώα αυτής της ηπείρου, ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο και εξερευνήστε την προϊστορική Αυστραλία, και παρακολουθήστε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Μετά τις φωτιές – η αναγέννηση της άγριας φύσης στην Αυστραλία”.

Μετά τις φωτιές – Η αναγέννηση της άγριας φύσης στην Αυστραλία

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 18:05

Αριθμός επεισοδίων: 1 x 60 λεπτά

Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος/ ιστορία

Πρωτότυπος τίτλος: After the Wildfires – The Recovery of Australia’s Wild

Έτος: 2020

Η πανίδα της Αυστραλίας έχει μια μακρόχρονη και εντυπωσιακή ιστορία επιβίωσης στην πιο άγονη κατοικημένη ήπειρο της Γης, και η φωτιά είναι μια δύναμη που έχει διαμορφώσει τη φύση της Αυστραλίας. Όπως κατέδειξε η περίοδος των ολέθριων πυρκαγιών το 2019, η κλιματική αλλαγή αυξάνει την κλίμακα και την ένταση των πυρκαγιών.

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη μακροπρόθεσμη περίοδο αναγέννησης της άγριας ζωής μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία μέσα από ιστορίες ελπίδας, ανθρώπινης παρέμβασης και ψυχικού σθένους. Μεταφέρει το μήνυμα για την επιτακτική ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντός μας και της απαραίτητης παρέμβασης που απαιτείται για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας του πλανήτη μας πριν να είναι πολύ αργά.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;