Ο Πέτρος Λαγούτης και η Ντάνη Γιαννακοπούλου μίλησαν για το #MeToo στον χώρο του θεάτρου και τις αλλαγές που θα φέρει
Ο Πέτρος Λαγούτης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του που το κίνημα του #MeToo δεν πέρασε και σε άλλους χώρους.

Ένα από τα θέματα που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα τον τελευταίο χρόνο είναι το ελληνικό #MeToo. Το κίνημα που ξεκίνησε μετά από κάποιες αποκαλύψεις της αθλήτριας, Σοφίας Μπεκατώρου, επεκτάθηκε και στον χώρο του θεάματος και, συγκεκριμένα, στον χώρο του θεάτρου. Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί που μίλησαν για το κίνημα αυτό και πήραν θέση.

Ανάμεσα τους και ο Πέτρος Λαγούτης με την Ντάνη Γιαννακοπούλου. Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν καλεσμένοι στο “After Dark” και τοποθετήθηκαν για το #MeToo, αλλά και τις αλλαγές που θα έχει στον χώρο. Επίσης, ο Πέτρος Λαγούτης δήλωσε δυσαρεστημένος που το κίνημα δεν επεκτάθηκε και σε άλλους χώρους όπως η δημοσιογραφία.

Πέτρος Λαγούτης: Θεωρώ ευλογία και τύχη αυτό που έγινε στον χώρο μας. Οι άνθρωποι είχαν την δύναμη να βγουν και να μιλήσουν και να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία. Εμένα με στενοχώρησε που δεν πήραν την σκυτάλη οι δημοσιογράφοι. Περίμενα ένα κύμα. Φάνηκε ότι στον χώρο της τηλεόρασης, η διαπλοκή είναι πιο καλά δεμένη κι οι φόβοι μεγαλύτεροι κι οι άνθρωποι σώπασαν.
Ντάνη Γιαννακοπούλου: Βρέθηκε ο χώρος και βγήκαν στην επιφάνεια κι αυτό για εμένα είναι αρκετά βοηθητικό.
Πέτρος Λαγούτης: Είχαν τον χωροχρόνο να σκεφτούν οι άνθρωποι αυτά που τους έχουν τύχει. Μπορεί να μην γίνονταν όλα αυτά, αν τα θέατρα ήταν ανοιχτά. Μίλησαν οι κοπέλες μεταξύ τους κι είδαν πως θα κινηθούν.
Ντάνη Γιαννακοπούλου: Θέλει μια συλλογικότητα και θάρρος για έναν άνθρωπο να βγει και να τα πει. Η υποστήριξη πάντα βοηθά. Δεν μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό.
Πέτρος Λαγούτης: Τύπου εργασιακή βία αλλά όχι επάνω μου… Επίδειξη ισχύος ή άσκηση εξουσίας.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;