Δήμητρα Ματσούκα για Κερατσίνι:
Δήμητρα Ματσούκα: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εάν ήταν ένα παιδάκι που δεν ήταν Ρομά θα το αντιμετώπιζαν έτσι. Δεν μπορώ να το πιστέψω διαφορετικά".

Τη Δήμητρα Ματσούκα φιλοξένησαν στο πλατό του “Πρωινού” το πρωί της Δευτέρας 29/11, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να πάρει θέση για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον θίασο της θεατρικής παράστασης “Ρινόκερος” καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για τους θεατές που είναι εμβολιασμένοι, λέγοντας ότι “εφ’ όσον ο ίδιος έθεσε τους όρους του από την αρχή στην παραγωγή, αυτό τον κάνει να αισθάνεται μια χαρά“, τονίζοντας παράλληλα πως δεν συμφωνεί μαζί του και πως έχει εμπιστοσύνη τόσο στο εμβόλιο όσο και στην επιστήμη.

Στη συνέχεια, καταδίκασε τις κακοποιητικές συμπεριφορές, απαντώντας σε ερώτηση για το ελληνικό κίνημα #ΜeΤoo, και σημείωσε πως αυτό που αισθάνεται είναι λύπη τόσο για αυτό που έχουν προκαλέσει οι κατηγορούμενοι όσο και για τα θύματα.

Αναφέρθηκε ωστόσο και στο τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι με θύμα την 8χρονη Όλγα, η οποία έχασε τη ζωή της στην καγκελόπορτα ενός εργοστασίου, λέγονας χαρακτηριστικά: “Είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε αυτό το 8χρονο κοριτσάκι από τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Έχουμε την εικόνα αυτής της πραγματικότητας. η οποία είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό, δεν το πιστεύεις. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εάν ήταν ένα παιδάκι που δεν ήταν Ρομά θα το αντιμετώπιζαν έτσι. Δεν μπορώ να το πιστέψω διαφορετικά. Να πάνε να το κλωτσάνε στο τέλος, δεν γίνεται“.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;