Βρήκαμε τη σωσία της Έλενας Παπαρίζου στο TikTok
Αυτή η TikToker είναι ολόιδια με την Έλενα Παπαρίζου.

Το TikTok έχει γίνει ένα από τα must μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και κάποιες στιγμές που αναρωτιόμαστε αν το πρόσωπο που βλέπουμε είναι κάποιος διάσημος ή, απλά, κάποιος που το μοιάζει πολύ. Αυτό έχει γίνει και στην περίπτωση της Έλενας Παπαρίζου, όπου το TikTok ανακάλυψε τη σωσία της!

Η Ναυσικά Χιώτη είναι η σωσίας της τραγουδίστριας που έχει ξετρελάνει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τα video στα οποία τη μιμείται. Η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα στο TikTok, καθώς πολλοί της σχολίαζαν αυτή την ομοιότητα με τη γνωστή τραγουδίστρια.

@nausika_xioti_nails #tiktok #foryou #for #fypシ #tiktoker #paparizouelena ♬ πρωτότυπος ήχος – 92………..x

Η Ναυσικά Χιώτη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ως “σωσίας της Έλενας Παπαρίζου” μέσα σε 5 ημέρες από όταν μοιράστηκε το πρώτο video στο οποίο κάνει lip synch τα τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου. Η Ναυσικά μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” του MEGA. Στην εκπομπή δήλωσε τα εξής:

“Μου λένε πολύ συχνά ότι μοιάζω με την Έλενα Παπαρίζου. Αποφάσισα να τραβήξω video σαν Έλενα Παπαρίζου στο Tik Tok τις τελευταίες 5 ημέρες.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει την ομοιότητα μου με την Έλενα Παπαρίζου και εννοείται ότι δεν θα το έκανα ποτέ.

Φυσικά και είμαι θαυμάστρια της Έλενας Παπαρίζου. Δυστυχώς δεν έχει τύχει να τη συναντήσω από κοντά. Λένε ότι έχει δει τα βίντεο μου.

Μου λένε ότι μοιάζω, είναι πολύ μικρό το ποσοστό που λέει ότι δεν μοιάζω. Και στο δρόμο με έχουν σταματήσει για να μου πουν ότι της μοιάζω. Στην αρχή ξαφνιαζόμουν, τώρα όμως μου αρέσει πάρα πολύ.

Έχω ξεχωρίσει ένα τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου, που μου αρέσει πολύ, το Τρελή Καρδιά, αλλά δεν μπορώ να το τραγουδήσω γιατί δεν έχω τη φωνή της Έλενας Παπαρίζου.”

@nausika_xioti_nailsόχι δεν γυρίζω πίισω ωωω…..♬ Askopa Xenihtia – Helena Paparizou

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;