Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία με χτυπημένο πρόσωπο -
Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση και η προσωπική της ιστορία μέσα σε μία κακοποιητική σχέση.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ή AmiYiami, όπως είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, με μία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram θέλησε να μιλήσει για την έμφυλη βία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Έτσι, πόσταρε μία φωτογραφία όπου είναι εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό της από χτυπήματα που είχε δεχτεί στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της, τον οποίο δεν κατονομάζει. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρει πως είναι μία από τις πολλές φωτογραφίες που έχει κρατήσει και η οποία δείχνει “πώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η αγάπη”, ενώ περιγράφει και τις στιγμές που βίωσε κατά τον ξυλοδαρμό της.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στο Instagram:

Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου.ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρυψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με
Πιστέψουν;
Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφου είδε το εξωγκομα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε !!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…
Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. 
#together

(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή. ) 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν η Άννα Μαρία Βέλλη είχε μιλήσει ανοιχτά για την κακοποίηση που είχε υποστεί με αφορμή την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της το περασμένο καλοκαίρι κατά την διάρκεια των διακοπώς τους στην Φολέγανδρο.

Τότε, η Άννα Μαρία Βέλλη είχε επιλέξει να μιλήσει για την βία που έχει υποστεί μέσω ενός βίντεο διάρκειας 8 λεπτών, ενώ στην λεζάντα έγραψε: ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ: Οι ζωές δεν ΠΡΕΠΕΙ να είναι θέμα τύχης. Καμία μόνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;