Είναι επίσημο! Το
Το prequel του "League of Legends", "Arcane", θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν στο Netflix.

Πέρα από το “Squid Game“, ακόμα μία καινούρια σειρά του Netflix κέρδισε εκατομμύρια φανς παγκοσμίως από όταν έκανε ντεμπούτο στην streaming πλατφόρμα και μετά. Πρόκειται για το “Arcane“, τη σειρά prequel του δημοφιλούς online βιντεοπαιχνιδιού “League of Legends”. Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως η σειρά θα επιστρέψει με έναν δεύτερο κύκλο!

Το Netflix και η Riot Games επιβεβαίωσαν ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς “Arcane”, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Netflix, είναι επίσημα στο δρόμο. Οι δύο εταιρείες έκαναν την ανακοίνωση στο τέλος μιας εκδήλωσης θαυμαστών το βράδυ του Σαββάτου.

Οι συνδημιουργοί της σειράς, Christian Linke και Alex Yee, σε δήλωση είπαν:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη θετική ανταπόκριση στην πρώτη σεζόν του “Arcane” και εργαζόμαστε σκληρά με τους δημιουργικούς μάγους της Riot και του [γαλλικού στούντιο κινουμένων σχεδίων] Fortiche για να παραδώσουμε τη δεύτερη δόση μας.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arcane (@arcaneshow)

Η πρώτη σεζόν του “Arcane” έκανε το ντεμπούτο της στο Netflix στις 6 Νοεμβρίου. Η σειρά κυκλοφόρησε σε τρία κεφάλαια, το καθένα με τρία επεισόδια, τρεις διαδοχικές εβδομάδες. Παρόλο που η Riot Games δεν έχει ανακοινώσει περαιτέρω έργα, η σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία συνδυάζει τα στυλ της τέχνης της ζωγραφικής στο χέρι και του CG, θεωρείται ένα πρώτο βήμα της εταιρείας σε κινηματογραφικό και τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Το “Arcane” διαδραματίζεται στο σύμπαν του “League of Legends” και λειτουργεί ως prequel του εξαιρετικά δημοφιλούς μαζικού διαδικτυακού παιχνιδιού αρένα μάχης που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από την Riot Games το 2009. Το “League” είναι, πλέον, ένας από τους σημαντικότερους τίτλους στα esports. Η Riot Games ιδρύθηκε από τους Beck and Merrill και επί του παρόντος διευθύνεται από τον CEO Nicolo Laurent. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 2.500 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1