Νέα μέτρα: Οι χώροι που μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι χωρίς rapid test
Νέα μέτρα: Τι ισχύει για όσους και όσες παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Χθες, Πέμπτη (18/11) ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω διαγγέλματός του ανακοίνωσε μία σειρά από νέα μέτρα, τα οποία αναμένεται να περιορίσουν ακόμη περισσότερο όσα άτομα δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη.

Ειδικότερα, τα νέα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από την προσεχή Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, και με την εφαρμογή τους περιορίζονται ακόμη περισσότερο οι χώροι στους οποίους  μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι χωρίς rapid test.

Παράλληλα, οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε ορισμένους χώρους ούτε με rapid test, καθώς πλέον αποκλείεται η είσοδό τους από σινεμά, θέατρα, συναυλίες σε κλειστούς χώρους, γυμναστήρια, μουσεία και γήπεδα.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από την Δευτέρα (22/11) η είσοδός τους τους σε χώρους εστίασης με την επίδειξη rapid test και ταυτότητας δεν έχει αποκλειστεί. Επιπλέον, οι ανεμβολίαστοι πιστοί θα μπορούν να εισέρχονται στις εκκλησίες μόνο με την επίδειξη rapid test.

Έτσι, σύμφωνα με όσα επιτάσσουν τα νέα μέτρα οι μόνοι χώροι που οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να εισέρχονται χωρίς rapid test είναι οι εξής:

  • Kαταστήματα τροφίμων όπως super market, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, φούρνοι, λαϊκές, ζαχαροπλαστεία κλπ.
  • Φαρμακεία
  • Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποκλειστικά για αστικές μετακινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, οι ανεμβολίαστοι αποκλείονται από σινεμά, θέατρα, συναυλίες σε κλειστούς χώρους, γυμναστήρια, μουσεία και γήπεδα ακόμη και αν έχουν rapid test.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1