Bella Hadid κατάθλιψη: «Κλαίω σχεδόν κάθε μέρα και νύχτα εδώ και χρόνια»
Η Bella Hadid, με μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα που δίνει, με την κατάθλιψη.

Η Bella Hadid, με μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα που δίνει, με την κατάθλιψη και το άγχος. Η ίδια μοιράστηκε ένα κλιπ από το βίντεο της 21χρονης κόρης του Γουίλ Σμιθ, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας όπου κλαίει, καλώντας οποιονδήποτε παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας, να θυμάται πως «δεν είναι μόνος».

«Τα social media δεν είναι αληθινά. Προς όσους αγωνίζεστε, να θυμάστε αυτό. Κάποιες φορές ό,τι χρειάζεσαι να ακούσεις, είναι πως δεν είσαι μόνος» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης το 25χρονο μοντέλο. «Είχα αρκετές νευρικές κρίσεις και μπερνάουτ για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος σου για να καταλάβεις τα τραύματά σου, τις ευαισθησίες, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και τη διαχείρισή του» έγραψε.

«Υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ»
Μάλιστα, η νεαρή καλλονή υπογράμμισε ότι η ψυχική υγεία και η χημική ανισορροπία δεν είναι «γραμμική», συγκρίνοντάς τα με ένα τρενάκι λούνα παρκ και την πορεία που ακολουθεί με τα σκαμπανεβάσματα. «Υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι του λούνα παρκ πάντα σταματάει τελείως κάποια στιγμή… Υπάρχει πάντα το περιθώριο να ξαναρχίσει, όμως για μένα είναι ωραίο να ξέρω πως έστω για λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες, θα βελτιωθεί, σε κάποιο βαθμό, έστω και για λίγο».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;