Ένας Έλληνας τραγούδησε
Ο Θεσσαλονικιός, Ιωάννης Κουφόπουλος, επέλεξε να τραγουδήσει μία διασκευή της "Μισιρλού" για το blind audition του στο "The Voice" της Ρωσίας.

Όπως γνωρίζεις το “The Voice” είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το μουσικό talent show προβάλλεται σε πάρα πολλές χώρες παγκοσμίως και έχει ένα φανατικό κοινό. Εμείς, σήμερα, θα πάμε στη Ρωσία όπου ένας Έλληνας εντυπωσίασε με τη διασκευή της “Μισιρλού”.

Ο Έλληνας εμφανίστηκε ντυμένος με παραδοσιακή ποντιακή φορεσιά, ενώ, κρατούσε μια λίρα. Ο Θεσσαλονικιός τραγούδησε τη “Μισιρλού” και κατάφερε να περάσει από τα blind auditions καταφέρνοντας μια κριτή του ρωσικού “The Voice”. Η coach, μόλις γύρισε, αναφώνησε “γεια σας”. Έτσι, ο Ιωάννης Κουφόπουλος πέρασε στην επόμενη φάση του “The Voice”.

Πρόκειται για την Πολίνα Γκακάρινα, την κριτή του ρωσικού “The Voice”. Η Πολίνα είναι περισσότερο γνωστή εκτός συνόρων από τη συμμετοχή της με τη Ρωσία στη Eurovision το 2015, όπου είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμόκατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Η Ρωσίδα φαίνεται πως λατρεύει την Ελλάδα, καθώς έχει ενθουσιαστεί και στο παρελθόν με διαγωνιζόμενους του “The Voice” που μιλούσαν ή μάλλον, τραγουδούσαν ελληνικά. Η ίδια φαίνεται πως γνωρίζει και μιλάει αρκετά καλά την ελληνική.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο Έλληνας καλλιτέχνης που πέρασε στην επόμενη φάση του “The Voice” της Ρωσίας, το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Εκεί δήλωσε:

“Βασικά η ελληνική κουλτούρα έχει πολλούς φίλους στη Ρωσία. Έχει πάρα πολλούς φιλέλληνες και αυτοί αυξάνονται καθώς όλο και περισσότεροι Ρώσοι επισκέπτονται την Ελλάδα» δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο Έλληνας καλλιτέχνης.

Τώρα ό, τι συμβαίνει.”

Μάλιστα, εξήγησε πως παραδίδει μαθήματα με μια ομάδα Ρωσίδων που μαθαίνουν ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Ιωάννης γνώρισε την σύζυγό του, που είναι από τη Ρωσία το 2008, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τον γιο της στην Ελλάδα. Ωστόσο, όπως εξηγεί ο Θεσσαλονικιός τα πράγματα ζόρισαν με την οικονομική κρίση και το 2011 αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Μόσχα.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;