The Crown: Ένας γνωστός Έλληνας ηθοποιός θα παίξει στην 5η σεζόν της σειράς
Ο Έλληνας ηθοποιός θα υποδυθεί τον εφοπλιστή, Γιάννη Λάτση, στην 5η σεζόν του "The Crown".

Μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του Netflix είναι το “The Crown“. Η Βρετανική σειρά του Peter Morgan, που σάρωσε στα βραβεία Emmy 2021, ακολουθεί την ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ από τη στιγμή που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στέμματος μέχρι και σήμερα. Το ωραία σε αυτή τη σειρά είναι ότι για να δείξει το πέρασμα του χρόνου, ανά δύο σεζόν, αλλάζει όλο το καστ και βλέπουμε διαφορετικούς ηθοποιούς να αποδίδουν τους ίδιους ρόλους σε διαφορετικές ηλικίες, ενώ, βλέπουμε συνέχεια και καινούριους χαρακτήρες και ηθοποιούς. Στον 5ο κύκλο της σειράς, λοιπόν, θα δούμε και έναν Έλληνα ηθοποιό!

Πρόκειται για τον Σπύρο Μπιμπίλα!

Μία φωτογραφία παπαράτσι που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mirror δείχνει τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό στα γυρίσματα της 5ης σεζόν του “The Crown”. Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή του ηθοποιού στον 5ο κύκλο της Βρετανικής σειράς πήραμε από την εκπομπή “Super Κατερίνα”. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή, στη σειρά ο Σπύρος Μπιμπίλας υποδύεται τον Γιάννη Λάτση που συναντά την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο στη θαλαμηγό του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, όμως, τόνισε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για τη φωτογραφία και αποκαλύψει τίποτα για τη σειρά λόγω του πολύ αυστηρού συμβολαίου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Τα γυρίσματα του 5ου κύκλου της σειράς γίνονται στο πολυτελές γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O». Οι ηθοποιοί της σειράς που υποδύονται την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο, Elizabeth Debicki και Dominic West, φέρεται να γύρισαν την Τρίτη στο διάσημο γιοτ του «Christina O», στις ακτές των Βαλεαρίδων Νήσων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στις σκηνές αναπαρίσταται το οικογενειακό ταξίδι του βασιλικού ζεύγους στην Ιταλία το 1991, που πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο πριν το διαζύγιό τους.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;