Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση - Χωρίς συνεργό έδρασε ο γυναικοκτόνος
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τέλος η ανάκριση - Χωρίς συνεργό έδρασε ο συζυγοκτόνος

Η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το Μάιο 2021 συγκλόνισε ολόκληρο το πανελλήνιο. Μετά τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν το βράδυ της 11ης Μαΐου μέσα στο σπίτι της και δίπλα στο παιδί της, ως ύποπτοι είχαν θεωρηθεί αλλοδαποί, καθώς, σύμφωνα με τις ψευδείς και παραπλανητικές μαρτυρίες του συζύγου, αλλοδαποί εγκληματίες εισέβαλλαν στο σπίτι για να το ληστέψουν, έδεσαν τον ίδιο και στραγγάλισαν τη σύζυγό του δίπλα στο 11 μηνών παιδί τους. 

Ωστόσο, μετά από ενδελεχή έρευνα των Αρχών η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Έτσι, μετά από ανάκριση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία διήρκεσε παραπάνω από 8 ώρες ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημά του και οδηγήθηκε στην φυλακή, ενώ πλέον την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού έχει αναλάβει η οικογένεια του θύματος.

Σήμερα, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγο της τον περασμένο Μάιο από την οποία προέκυψε το συμπέρασμα ότι ο γυναικοκτόνος έδρασε μόνος του χωρίς τη βοήθεια κάποιου ή κάποιας συνεργού.

Ειδικότερα, ο 12ος Τακτικός Ανακριτής που διενήργησε την κύρια έρευνα για τη συγκεκριμένη γυναικοκτονία που έχει απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη φαίνεται να έκλεισε την ανάκριση σε βάρος του προσωρινά κρατούμενου 33χρονου πιλότου που είναι αντιμέτωπος με τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της θανάτωσης ζώου καθώς και με δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες στο ανακριτικό γραφείο εκλήθη ο συνήγορος του κατηγορούμενου ο οποίος υπέγραψε το πέρας της ανάκρισης.

Γλυκά Νερά: Ηχητικό ντοκουμέντο με την κλήση του συζυγοκτόνου στην αστυνομία μετά τη δολοφονία

Μετά από αυτό η δικογραφία θα εισαχθεί στο αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο αφού λάβει την εισήγηση Εισαγγελέα θα αποφανθεί με βούλευμα του για την παραπομπή του κατηγορούμενου.

Κατά συνέπεια δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση σύμφωνα με τα μέχρι τώρα υπάρχοντα στοιχεία. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτικής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει καμία σχετική ένδειξη.

Μεταξύ των στοιχείων που ανέμενε ο δικαστικός λειτουργός ήταν σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν τη νύχτα της δολοφονίας, αλλά και αναφορικά με την κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας στον χώρο του σπιτιού και τον χρόνο απενεργοποίησης της. Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έλαβε έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις, ενώ η κινέζικη εταιρία κατασκευής της κάμερας δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του.

Η αξιολόγηση από την άρση του τραπεζικού απορρήτου δεν ανέδειξε κάτι αξιοποιήσιμο για την ανάκριση, καθώς αυτά που προέκυψαν ήταν χαμηλόποσες συναλλαγές μέσω των καρτών της 20χρονης και του γυναικοκτόνου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;