Το Vodafone CU απογειώνει τη φοιτητική σου ζωή για ακόμη μία χρονιά, με όλες τις προσφορές και τα προνόμια που χρειάζεσαι!
Τα φοιτητικά χρόνια γίνονται ακόμη καλύτερα με τα προνόμια τoυ Vodafone CU!

Ακόμη μία νέα φοιτητική χρονιά ξεκινάει σε λίγες μέρες και μετά από αρκετή πίεση και κάμποσα… lockdowns, νέοι και παλιοί φοιτητές θα επιστρέψουν στις αίθουσες και τα έδρανα των αμφιθεάτρων.

Όπως ξέρουμε καλά, η φοιτητική ζωή πάει πακέτο με φίλους, ξενύχτια, λιώσιμο στο κυλικείο της σχολής και πολλές συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων!

Αν είσαι φρέσκος φοιτητής, δηλαδή πρωτοετής, τότε θα πρέπει να σε προετοιμάσουμε για το εξής: Έχε στο νου σου ότι οι γνωριμίες του πρώτου έτους πάνε “σύννεφο”. Μέχρι, λοιπόν, να βρεις μία σταθερή παρέα που θα σε “νιώθει” και θα είστε όλη την ώρα μαζί, ίσως χρειαστεί να μιλάς σε τηλέφωνο/Facebook/Instagram πολλές ώρες και να λέτε τα εσώψυχά σας. Και όταν λέμε πολλές ώρες, εννοούμε πάρα πολλές, αφού θα μιλάτε και θα συνεννοείστε για τα θέματα της σχολής, για το πού θα κάνετε group study για την εξεταστική, για το πού θα πάτε για καφέ, για το πού θα μαζευτείτε για μπύρες το βράδυ και για πολλά πολλά άλλα.

Για όλους και όλες εμάς που θέλουμε να ζούμε τη φοιτητική ζωή όπως της αξίζει, έρχεται ως δια μαγείας το Φοιτητικό Πακέτο CU για να μας “λύσει” τα χέρια. Άλλωστε, το CU προσφέρει 3,5GB, 1200 λεπτά προς όλους, 600 λεπτά προς CU και 1200 sms με 10€ κάρτα/μήνα. Τέλειο;

Big Bang: Μία must εφαρμογή για κάθε φοιτητή 

Το Big Bang είναι μια εφαρμογή μέσω της οποίας όλοι οι CU συνδρομητές, είτε είναι φοιτητές, είτε όχι, μπορούν να εξερευνήσουν το CU σύμπαν, μέσω της επαυξημένης (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR) και να κερδίζουν κρυστάλλους και μοναδικά δώρα. Αν, όμως, είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια, τότε μέσω του Big Bang έχεις επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Έχεις πρόσβαση σε πακέτα ομιλίας και data που οι άλλοι δεν έχουν (και ίσως βαθιά μέσα τους ζηλεύουν).

Η φάση είναι CU Around!

Για τη φοιτητική περίοδο μεταξύ Σεπτέμβρη – Νοέμβρη, το CU Around προσφέρει limited offers στους φοιτητές, έτσι για να μπορούμε να κινούμαστε ελεύθερα και να κάνουμε τις αγορές μας με εκπτώσεις! Μπορείς, λοιπόν, να πάρεις τον καφέ σου από τα Coffee Island και να επωφεληθείς από την έκπτωση 2 ευρώ σε online παραγγελίες, αλλά και να έχεις έκπτωση έως 35% στην Adidas. Αν πάλι είσαι νέος, μπορείς να αξιοποιήσεις τις προσφορές του CU Around και να κάνεις φοιτητική ζωάρα από την πρώτη ημέρα στη νέα σου σχολή. Δες όλα τα προνόμια και τις προσφορές του CU Around εδώ!

Οι προσφορές και τα ακαταμάχητα προνόμια του CU είναι εδώ και σε περιμένουν για να ξεκινήσεις μία νέα, φανταστική φοιτητική χρονιά! Τι λες; Είσαι έτοιμος/έτοιμη να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο; Τσέκαρε όλα τα φοιτητικά προνόμια εδώ και καλή αρχή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
 1 
  
 1