GNTM 4: Κάποια μοντέλα απογοητεύτηκαν υπερβολικά όταν κατάλαβαν ότι δε θα μείνουν σε βίλα αλλά σε κοινόβιο χώρο - Μία μπόρα ήταν και πέρασε, όμως κάποιοι δεν την πάλεψαν ούτε στην ιδέα!

Η πρώτη φωτογράφιση στο GNTM 4 προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης και τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να αποτυπώσουν στον φακό ένα φιλί με αύρα νεανικού έρωτα.

Δεν ήταν, όμως, μόνο η φωτογράφιση που δυσκόλεψε τα πράγματα για τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού, αλλά και μία ακόμα δοκιμασία που έμελλε να… τεστάρει τα νεύρα και την ψυχραιμία τους. Η πρώτη γνωριμία των 20 μοντέλων (πλέον 19) που διαγωνίζονται στο GNTM 4  με το νέο τους σπίτι, δεν πήγε και πολύ καλά…

Τουλάχιστον όχι όπως θα περίμεναν.

Κατά την άφιξή τους στον χώρο, οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με μία έκπληξη που καθόλου δεν περίμεναν, πράγμα που φάνηκε από την παγωμάρα και την απογοήτευση στα πρόσωπά τους. Περίμεναν τη υπερπολυτελή βίλλα του GNTM και ο δρόμος έδειξε… στρατώνα, με κρεβάτια σε κυκλικό σχήμα, σε ένα loft.

Αντί να δουν την πολυτελή βίλα που περίμεναν να αντικρύσουν, ως είθισται στον διαγωνισμό, τα επίδοξα μοντέλα είδαν έναν κοινόβιο χώρο με 20 κρεβάτια που σίγουρα απείχε πολύ από την εικόνα που είχαν στο μυαλό τους.

Όλα έγιναν μετά το τέλος της πρώτης φωτογράφισης για τη δοκιμασία αποχώρησης, όπου υποτίθεται ότι θα μεταφέρονταν στην υπερπολυτελή με βίλα.

Στη διαδρομή, είχαν αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και μόλις έφτασαν οι εικασίες τους επιβεβαιώθηκαν… Κάποια μοντέλα αναζητούσαν την πισίνα, ενώ δεν ήταν λίγοι οι παίκτες και οι παίκτριες που ήταν αμήχανοι, με κάποιους από αυτούς να εκφράζουν ανοιχτά την απογοήτευσή τους.

Ο Γιώργος Καράβας προσπάθησε να τους “προσγειώσει”, λέγοντάς τους πως η πραγματικότητα και οι κανονικές συνθήκες του επαγγέλματος δεν πρέπει να ταυτίζονται με την πολυτέλεια, ενώ πολύ πιο αυστηρή, αλλά και εκνευρισμένη, εμφανίστηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία ενοχλήθηκε με κάποιες παίκτριες που εμφανίστηκαν δυσαρεστημένες.

Zενεβιέβ: “Μέχρι στιγμής έχουμε δύο πριγκίπισσες”

“Μέχρι στιγμής έχουμε δύο πριγκίπισσες και μας λείπει το φασόλι. Θα ήθελα να κάτσετε να το σκεφτείτε αυτό που σας κάναμε γιατί είναι ένα πολύ καλό σημάδι χαρακτήρα. Δεν θα ζείτε στην βίλα του GNTM, οπότε θα ήθελα λιγάκι να κατέβετε από το καλάμι και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα του επαγγέλματος που σας περιμένει. Εδώ ήρθαμε να κάνουμε δουλειά”, τους είπε η κριτής.

Φυσικά, όπως φάνηκε, όλο αυτό ήταν απλά μία δοκιμασία για να αξιολογηθούν οι αντιδράσεις των μοντέλων, τα οποία μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, μεταφέρθηκαν στη γνωστή βίλα του διαγωνισμού.

Λίγο μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Φραγκουλίδου από το παιχνίδι, την πρώτη κιόλας αποχώρηση για φέτος, τα επίδοξα μοντέλα “μπούκαραν” με ενθουσιασμό στο σπίτι του GNTM 4 και οι πρώτες “κλίκες” άρχισαν να αχνοφαίνονται:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Το Twitter παρακολούθησε για ακόμη μία φορά το χτεσινό επεισόδιο του GNTM 4 και έχει πολλά να πει για τη δυσφορία και τον εκνευρισμό ορισμένων παικτριών που δεν άντεξαν ούτε στην ιδέα του κοινόβιου loft:

ΤΟ GNTM ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ:

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;