Tudum: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις & τα τρέιλερ που ξεχώρισαν από το πρώτο global fan-event του Netflix
Το global fan event, TUDUM, του Netflix μας χάρισε μοναδικές ανακοινώσεις και εντυπωσιακά τρέιλερ για τις σειρές και ταινίες που θα δούμε στην πλατφόρμα.

Η streaming πλατφόρμα του Netflix έκανε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου το πρώτο διαδικτυακό παγκόσμιο fan event της, το Tudum στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σε αυτό είχαμε σημαντικές ανακοινώσεις για ταινίες και σειρές που έχουμε αγαπήσει από την πλατφόρμα, αλλά και για το τι καινούριο ετοιμάζει. Μέσα σε τρεις ώρες, το Netflix παρουσίασε περισσότερες από 70 σειρές και 28 ταινίες.

Ένας απίστευτος αριθμός project, που είναι δύσκολο τόσο να τα δεις όλα, αλλά και να κρατήσεις σημειώσεις για το καθένα. Για να σε διευκολύνουμε λίγο, σου έχουμε συγκεντρώσει τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις και τα τρέιλερ που μας κέρδισαν το ενδιαφέρον.

Red Notice

Το Tudum ξεκίνησε με το star power ενός τρίου που θα πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο πολυαναμένομες ταινίες της πλατφόρμας. Οι Ryan Reynolds, Gal Gadot και Dwayne Johnson μας χάρισαν ένα τρίλεπτο κλιπ από τη νέα ταινία δράσης που συνδυάζει δράση, χιούμορ, και τη star power των τριών πρωταγωνιστών του για να μας χαρίσει κάτι που θα θέλουμε να δούμε ξανά και ξανά.

Stranger Thins Season 4

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix επιστρέφει κάποια στιγμή μέσα στο 2022 με την τέταρτη σεζόν της και τα teaser συνεχίζουν να έρχονται. Αυτή τη φορά, βλέπουμε μία διαφορετική τοποθεσία της σειράς, το Creel House, μαζί με τον Dustin που μιμείται τον Sherlock Holmes.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Bridgerton Season 2

Η μεγαλύτερη επιτυχία της streaming πλατφόρμας θα επιστρέψει με τον 2ο κύκλο της κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Όμως, είδαμε το πρώτο teaser clip της νέας σεζόν, που θα προσθέσει στο καστ της και την Simone Ashley από το Sex Education.

The Sandman

Η πολυαναμενόμενη μεταφορά του κόμικ του Neil Gaiman στην μικρή οθόνη έχει περάσει από σαράντα κύματα, όμως, το Netflix φαίνεται να πέτυχε αυτό που κανείς άλλος δεν κατάφερε. Η σειρά δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, όμως, το πρώτο teaser φαίνεται να αποδίδει ακριβώς το πνεύμα ενός από τα καλύτερα κόμικ που έχουν γραφτεί ποτέ.

Cowboy Bebop

Μετά τις πρώτες εικόνες που δείχνουν το καστ να μοιάζει αρκετά με τους χαρακτήρες του anime, το “Cowboy Bebop” έγινε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της πλατφόρμας. Έτσι, το Netflix μας χάρισε τους τίτλους αρχής της νέας σειράς.

Army of Thieves

Το prequel του “Army of The Dead” του Zack Snyder έχει το πρώτο επίσημο τρέιλερ. Η ταινία κυκλοφορεί στην πλατφόρμα στις 29 Οκτωβρίου και θα μας δείξει την ιστορία του Dieter, που καταφέρνει να ανοίγει χρηματοκιβώτια. Ετοιμάσου γιατί, όπως όλα δείχνουν, ο κόσμος του “Army of The Dead” θα μεγαλώσει αρκετά τα επόμενα χρόνια μέσα από την πλατφόρμα.

Don’t Look Up

Η ταινία του Netflix που όλοι περιμένουμε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα Όσκαρ του 2022. Με πρωταγωνιστές τους Jennifer Lawrence και Leonardo DiCaprio, η ταινία του Adam McKay είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά για φέτος από το Netflix. Το πρώτο clip δείχνει ότι συνδυάζει άριστα την κωμωδία με το κοινωνικοπολιτικό σχόλιο.

The Witcher Universe

Ο κόσμος του “Witcher” μεγαλώνει και άλλο στην πλατφόρμα. Μετά την κυκλοφορία της animated ταινίας, η streaming πλατφόρμα ετοιμάζεται να επεκτείνει και άλλο αυτό τον μοναδικό κόσμο με τη 2η σεζόν της σειράς “The Witcher”, το prequel “Blood Origin” και την ανακοίνωση για τρίτη σεζόν της σειράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;